Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Omena vaihtui chilipalkoon – tällainen on iPhone X -klooni Little Pepper S11

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uutisoimme aiemmin kahdesta jo julkisuuteen ehtineestä iPhone X -kloonista, ja nyt on vuorossa kolmas. Kyseessä on vähemmän yllättäen kiinalaisperäinen Little Pepper S11 -älypuhelin, jonka tutusta muotokielestä kertoo kiinalaissivusto ITHome.

Little Pepper S11 sisältää nykypäivänä suositun 18:9-kuvasuhteen näytön, jonka koko on 5,5 tuumaa. Applen tyyliä mukaillen näytön yläosasta löytyy lovi, joka ei kuitenkaan näytä toimivan aivan esikuvansa lailla. Kyseessä on ainoastaan muotoseikka, ja näyttö on todellisuudessa perinteisen neliskanttinen.

Toisin kuin iPhone X:ssä, on Little Pepper S11:ssä etupaneeliin sijoitettu kotinäppäin, johon on upotettu sormenjälkilukija. Puhelimessa on lisäksi niin ikään Applen tyyliä kopioiva pystyasentoon sijoitettu kaksoistakakamera, mutta sen viereen on omenan sijasta painatettu chilin palkoa muistuttava yhtiön oma logo. Takakamera napsii otoksia 13 ja 8 megapikselin tarkkuudella. Myös edestä löytyy boke-efektiä lupaileva tuplakamera 8 ja 5 megapikselin tarkkuudella.

Myös 3,5 millimetrin kuulokeliitännän sisältävä Little Pepper S11 pyörii MediaTekin MT6737 -järjestelmäpiirillä, joka saa tuekseen 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisätilaa valokuville ja muille tiedostoille saa tietenkin muistikorttia käyttämällä.

Little Pepper S11 on tulossa Kiinan markkinoille pian, mutta tarkkaa julkaisupäivää tai hintaa ei vielä tiedetä. Puhelimesta tulee saataville kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Ismo

    Klooni jossa mikään muu kuin ulkokuori ei ole samanlainen. Mobiili.fi: Oliko tämä uutinen nyt ihan tarpeellinen? Jos veistän puusta laatan joka ei ole puhelin mutta muistuttaa ulkoisesti vaikka Samsung S8:aa, niin pääsenkö uutiseenne asti? ”Suomalaisvalmistaja pisti osaamisensa peliin: puusta valmistettu Samsung-klooni kerää ihmetystä maailmalla!”

Tuoreimmat jutut