Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone X Androidilla? Nämä puhelimet ovat ilmettyjä iPhone-klooneja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone X:n saatavuus ei vielä riitä vastaamaan kysyntää.

Joka vuosi uuden iPhone-mallin julkistuksen jälkeen markkinat täyttyvät mitä erilaisimmista klooneista. Tämä vuosi ei ole tehnyt poikkeusta, vaan aiempien iPhone-mallien tapaan, myös iPhone X:stä on tehty lukuisia kopioita, jotka nojaavat Androidiin käyttöjärjestelmänä. Yksi viimeisimmistä ja designiltaan lähimmäksi iPhone X:ää yltävistä malleista on Bowayn Notch-puhelin.

Nimensä mukaisesti Notch on kopioinut iPhone X:n yläosasto löytyvän näyttöloven, joskaan FaceID:n kaltaista kasvojen 3D-tunnistusta puhelin ei sisällä. Sen sijaan etukamera ja puhelimen muut sensorit on sijoitettu loveen. Myös puhelimen alaosaan jätetty ohut kaistale, joka sisältää Bowayn logon.

Notchin lisäksi netissä on viime päivinä kiertänyt kuvia Leagoon S9-puhelimesta, joka Notchin tapaan ei pelkää lainata iPhone X:n designia. Ulkomuotonsa osalta Leagoo S9 muistuttaa iPhone X:ää aina lasista takakuorta ja pystysuuntaista takakameraa myöten. Suurimpana erottavana tekijänä puhelimen takana on sormenjälkilukija, eikä FaceID:tä Bowayn Notchin tapaan löydy.

Toistaiseksi tarkempia tietoja Leagoon S9:n tai Boaway Notchin teknisistä tiedoista tai myyntiintulosta ei ole. Aiempien vuosien iPhone-kloonien tapaan puhelinten voidaan odottaa sijoittuvan keskihintaluokkaan ja sisältävän huomattavasti esikuvaansa heikompaa tekniikkaa. Samalla käyttökokemus poikkeaa suuresti iOS:stä, kiitos Android-pohjaisen käyttöliittymän.

Boway Notch

Leegoo S9

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. iHonor

  Pesevät Applen rämän leikiten

 2. Rame

  Tämä menisi jo keskihintaluokan alapuolelle:
  https://goophoneshop.eu/product-category/goophone-x/

  Antavat ymmärtää, että ihan Britanniasta lähetettäisiin.
  Ei kyllä luottamusta herätä. Asiakasarvionnit vaikuttavat täysillä feikeiltä.

  • Rame

   Tämä ei todellakaan ole tuotemainos, vaikka sivun tekstiä lainaan. Mutta kohtuullisen mielenkiintoista: Väittävät ulkoasun, koon ja logojen olevan täysin esikuvaa vastaavat.
   New Goophone X Silver is the equivalent of the iPhone X Silver, appearance, dimensions and logos are 100% identical to the iPhone X. By purchasing on our site you are sure that your phone is an original Goophone phone not a clone as on many websites. GoophoneShop.eu is the only one official provider of Goophone mobile phones in Europe.

  • korsto

   No kyllähän tuo feikiltä vaikuttaa ja kaikki myytävät puhelimet on kopioita apple/samsungin luureista tyyliin ”Goophone i8 Plus” :D
   Olis kyllä mielenkiintoinen nähä notta miltä tollainen kopioluuri tuntuu/näyttää kädessä.

 3. Henrik1

  Maailmanlaajuisesti tuntemattomia merkkejä/valmistajia (Boway,Leegoo),joiden valmistajat eivät pärjää suuremmille valmistajille ja…kloonauksella tulee entistä enemmän sutta ja sekundaa pilkkahinnoittelulla!!. 😓😢

 4. Hendriks

  Kiinalaiset asialla, iso yllätys, 👎.

 5. PohjoiskoreaApple

  Se mikä tässä hassua onkin on se että kopio on itsessään ohjelmistoltaan paljon parempi kuin rajoitettu IOS:)

  • Christian

   Win-Win skenaario. Applen design ja Androidin monipuolisuus ja muokattavuus. Ja laitteiden laatu ja kestävyys tuskin on huonompaa kuin mitä Applen tuotteista on viimeaikoina raportoitu.

 6. Kryso

  Kuka haluaa näyttöön kolon. Ei mulla ole yhdessäkään näytössä tollasta lovea. Telkkarissa esim. se vois pikkasen alkaa vit.ttaan. On kyllä typerin design mitä olen nähnyt.

Tuoreimmat jutut