Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen aikataulu petti tässäkin: iTunes ei tulekaan Windowsin sovelluskauppaan tänä vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple kertoi viime toukokuussa tuovansa iTunes-musiikkisovelluksensa tämän vuoden aikana saataville Windows 10:lle sen sovelluskaupan kautta tänä vuonna. Aikataulu sovelluksen julkaisun suhteen tulee kuitenkin pettämään, Apple on nyt vahvistanut.

”Olemme työskennelleet Microsoftin kanssa täyden iTunes-kokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme ja tarvitsemme hieman lisäaikaa tehdäksemme sen kunnolla”, kommentoi Applen edustaja ZDNet-sivustolle.

Uutta aikatauluarviota Apple ei julkaisusta ole antanut.

iTunesin saapumisen tärkeyttä Windowsin Kauppaan on tänä vuonna merkittävästi lisännyt Microsoftin tuore Windows 10 S -käyttöjärjestelmäversio, johon sovelluksia on mahdollista asentaa vain Microsoftin kaupan kautta.

iTunesin kautta Apple tarjoaa musiikki-, tv-sarja- ja elokuvasisältöjä sekä Apple Music -musiikkitilauspalvelun. Lisäksi sitä voi käyttää iOS-laitteiden hallintaan.

iTunesin Windowsin Kauppaan tuomisen ohella merkittävämpi myöhästyminen Applelta tänä vuonna nähtiin uuden HomePod-älykaiuttimen kanssa. Sen piti tulla myyntiin ensimmäisillä markkinoilla joulukuussa, mutta myyntiintulo venyy määrittelemättömän ajan ensi vuoden puolelle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut