Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä Samsungin tulevien Galaxy S9 -huippupuhelinten odotetaan näyttävän

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin uudet Galaxy S9 -huippupuhelimet ovat tulossa alkuvuodesta – niitä saatetaan vilauttaa jo vuodenvaihteen jälkeen CES-messuilla, mutta joka tapauksessa laajemman julkistuksen odotetaan tapahtuvan vasta hieman myöhemmin helmi-maaliskuussa.

Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n seuraajiksi odotetaan Galaxy S9:ää ja Galaxy S9+:aa. Aiemmat tiedot ovat kertoneet 18,5:9-kuvasuhteisten näyttöjen koon pysyvän ennallaan 5,8 ja 6,2 tuumassa, mutta puhelinten koon hieman pienenevän ja näytön ylä- ja erityisesti alareunuksen kapenevan niin, että näyttö-runkosuhde nousee jopa 90 prosenttiin eli useita prosenttiyksikköjä.

Nyt Galaxy S9 -puhelinten ulkonäköä on paljastusten perusteella povattu oheisissa kuvanmuokkauksissa. Yllä nähdään sekä Galaxy S9 että Galaxy S9+, alla suurempana puolestaan näkemys Galaxy S9+:sta. Vielä ei tarkkaan tiedetä, kuinka paljon näytön alareunus tulevissa puhelimissa pienenee, joten nämäkään kuvat eivät ole vielä toistensa kanssa identtisiä. Erilaisille renderöinneille Galaxy S9 -puhelimista pohjaa antavat mahdollisesti aidot vuotaneet design-mallit, joista myös alla kuva.

Galaxy S9 -malleissa tullaan näkemään ensi vuonna myös merkittävä tekninen ero, kun vain puhelimista suurempi Galaxy S9+ on erittäin luotettavan vuotajan Evan Blassin mukaan saamassa taakse kaksoiskameran. Sekä Galaxy S9:ssä että Galaxy S9+:ssa sormenjälkilukijan odotetaan sijaitsevan kameroiden alapuolella. Kuvausvalon ja sykemittarin anturin odotetaan puolestaan sijaitsevan kameroiden oikealla puolella.

Sisuksiin uusiin Galaxy S9 -puhelimiin odotetaan Euroopan markkinoilla Samsungin uutta omaa Exynos 9810 -järjestelmäpiiriä, jonka parina Galaxy S9:ssä olisi 4 gigatavua ja Galaxy S9+:ssa 6 gigatavua RAM-muistia. Muita huhuttuja teknisiä parannuksia ovat muun muassa tarkempi, nopeammin toimiva iiristunnistus sekä parannettu takakameratekniikka, muun muassa tuella jopa 1 000 kuvan hetkelliselle sekuntinopeudelle videokuvauksessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kallislelu

  Hinta varmasti niin järkyttävä ettei sitä kannata kuluttajien ostaa ellei joku tarjoa (esimerkiksi työpaikka työsuhdeeduksi). Parempaa saa alta 500 euron.

  • Hendriks

   Ei saa!.

  • Azazel

   ei saa parempaa alle 500€ et unta näät

   • Saapihelposti

    Saa helposti. Esimerkiksi Nokia 8, One Plus 3T, One Plus 5. Nämä päihittää tuon jo pelkästään ohjelmistollaan koska ei mitään turhaa tauhkaa mukana hidastamassa ja viemästä tilaa.

    Vaikka Sampassa olisi enemmän tehoja niin ei niillä peruskäyttäjät tee yhtään mitään. Sama jos ostaa Ferrarin kauppaautoksi suomessa..

 2. Hendriks

  Ei paljoa mitään uutta, plateau saavutettu, 😕.

 3. Mies

  Tuo kameraosa on todella ruma.

  • Hendriks

   Tosi on, ruma kuin mikä, kuka haluaisi noin ruman puhelimen,👎.

 4. JiiPee83

  Shut up and take my money! <3 huh huh, tietää taas rahan menoa mutta minkä sille mahtaa kun haluaa aina vain parasta mitä rahalla saa.. kallis harrastus.

Tuoreimmat jutut