Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oukitelin puhelimessa 11 000 mAh:n akku – kapasiteetiltaan jopa kuusi kertaa iPhonea suurempi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oukitel on perinteisesti julkaissut loppuvuodesta suurella akkukapasiteetilla varustetun uutuuspuhelimen ja tänä vuonna kysyntään vastaa Oukitel K10 -malli. Nimestä huolimatta K10:ssä ei ole aiempien puhelinten tapaan 10 000 milliampeeritunnin akkua, vaan kapasiteettia on kasvatettu 11 000 milliampeerituntiin. Näin ollen kyse on yhdestä markkinoiden suurimmilla akuilla varustetusta puhelimesta, joka vastaa akkukapasiteetissa monia suurempia varavirtalähteitä.

Verrattuna muihin älypuhelimiin on Applen syksyllä julkaistussa iPhone 8:ssa akun kapasiteetti 1 821 milliampeerituntia ja Samsungin Galaxy S8:ssa 3 000 milliampeerituntia. Näin ollen Oukitel K10:n akun kapasiteetti on yli kuusi kertaa iPhone 8:aa suurempi ja yli 3,5 kertaa Galaxy S8:aa suurempi. Myös iPhone 8 Plus ja Galaxy S8+ puhelimissa akun kapasiteetit ovat 2 691 milliampeerituntia ja 3 500 milliampeerituntia, joka on vain murto-osa Oukitel K10:n vastaavasta.

Akun kapasiteetin lisäksi Oukitel K10:n teknisistä tiedoista tiedetään MediaTekin MT6763-prosessori ja Helio P23 -järjestelmäpiiri. Puhelimen kuuden tuuman näyttö käyttää 18:9-kuvasuhdetta ja tukee FullHD-resoluutiota. RAM-muistia K10:ssä on kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Tarkemmat tiedot kameroista, puhelimen myyntihinnasta ja julkaisuaikataulusta ovat kuitenkin vielä hämärän peitossa.

Esittelyvideon Oukitel K10:n designista voi katsoa alta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jr

  Kuusinkertainen, ei kuusi kertaa suurempi.

  • Hendriks

   Sama asia, 🤔?.

   kertaa kuusi!.

Tuoreimmat jutut