Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft päivitti Android-Launcheriaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft Launcher.

Microsoft Launcher.

Microsoft on julkaissut päivityksen Microsoft Launcherille eli Android-laitteille tarjoamalleen kotinäkymäsovellukselle.

Microsoft Launcherin uusi 4.3-versio sisältää muutamia uudistuksia. Launcher tukee jatkossa laajempaa, enintään 12×12 sovelluksen ruudukkoa sekä sovelluskuvakkeiden ja widgettien asemointia ruudukon puolikkaisiin.

Lisäksi sovellusten nimien rivittymistä on parannettu ja fonttia muutettu, kansioiden ulkonäkä päivitetty, hakupalkki siirretty oletuksena alas ja myös alapalkki tukee useampaa kuin viittä sovellusta Lisäksi mukana on virhekorjauksia ja parannuksia toimivuuteen.

Microsoft Launcher tunnettiin aiemmin Arrow Launcher -nimellä. Microsoft nimesi sen uudelleen lokakuun alussa. Samalla se sai uudistuksia käyttöliittymäänsä.

Microsoft Launcher yhdistyy hyvin eri Microsoftin palvelujen kanssa ja tarjoaa muun muassa syötteen tärkeimmistä uutisista, tapahtumista ja asiakirjoista.

Microsoft Launcher on ladattavissa Android-laitteille Google Playsta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Robob

    Tuohan on kuulemma nimetty Microsoft Bullshit Launcheriksi. Sillä voi veikata koska tuki lopetetaan ja kuinka komeassa kaaressa Microsoft pissii jaloillesi. Mitään oikeasti järkevää syytä tuolle ei ole ja ainoatakaan syytä ei ole sitä käyttää.

    • Ekku the Man

      Voiko ihminen enempää pihalla olla? Eihän tuolla ole mitään tekemistä esim. Microsoftin puhelimien kanssa johon kai tuolla sekavalla sepustuksella viittaat. Pugelimet ja sovellukset ovat 2 ihan eri asiaa, etenkin Android maailmassa.

Tuoreimmat jutut