Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft uudisti Android-launcherinsa – uutta ilmettä ja uusi yksinkertainen nimi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft Launcher korvaa Arrow Launcherin.

Microsoft Launcher korvaa Arrow Launcherin.

Microsoft uudistaa Android-launcherinsa eli Android-laitteisiinsa tarjoamansa vaihtoehtoisen kotinäkymän.

Aiempi Arrow Laucher -nimi väistyy, ja jatkossa päivitetty uusi versio tunnetaan yksinkertaisesti Microsoft Launcherina.

Samalla nimenmuutoksen kanssa Microsoft uudistaa launcherinsa ilmettä logosta lähtien. Käyttöliittymää on muutettu yksinkertaisemmaksi ja selkeämmäksi. Microsoft Launcher yhdistyy hyvin eri Microsoftin palvelujen kanssa ja tarjoaa muun muassa syötteen tärkeimmistä uutisista, tapahtumista ja asiakirjoista.

Uusi merkittävä ominaisuus Microsoft Launcherissa on mahdollisuus jatkaa PC:llä: kuvan tai linkin voi valita nyt avautuvaksi Windows 10 -tietokoneessa suoraan Android-laitteen Microsoft Launcherista. Tämä vaatii kuitenkin Windows 10:n uudella Fall Creators Updatella, jonka jakelu tavallisena päivityksenä on alkamassa vasta 17. lokakuuta.

Pienempiä uudistuksia Microsoft Launcherissa ovat tuki kustomoiduille eletoiminnoille sekä mahdollisuus kiinnittää ihmisiä kotinäkymän pikavalinnoiksi.

Uusi Microsoft Launcher on toistaiseksi Preview-esiversiovaiheessa. Se on ladattavissa Google Playsta. Android-käyttöjärjestelmästä vaaditaan vähintään versio 4.0.3 tai uudempi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei kiitos,.

  • Hendriks

   …tai jos kuitenki!.

 2. Christian

  Täytyypä kokeilla tuota. WP:n jäljiltä on edelleen Microsoftin palvelut käytössä vaikka taskusta löytyykin nykyään Android-laite. Oikeastaan Gmail ja Maps on ainoat Google -sovellukset mitä tulee käytettyä.

 3. Robob

  Hyvä vitsi Microsoftilta. Tuon tuki on jo käytännössä loppunut ja kenelläkään ei pitäisi olla mitään järjellistä syytä asentaa tuollaissa tuubaa puhelimeensa kaatuilemaan. Ei voi muuta kuin huutonauraa näille Nadellan aivoituksille. Uusi pissataan kaikkien varpaille Logo on varmaan tosi keltainen.

  • Christian

   Miten niin tuki käytännössä loppunut? Aika jännä kun on kuitenkin vasta beta/preview -vaiheessa. Edellinen päivitys vajaan kuukauden takaa.

Tuoreimmat jutut