Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaksi uutta Sony Xperia -älypuhelinta paljastui vuotokuvissa – toisessa todella poikkeuksellisia design-ratkaisuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kaksi uutta Sony Xperia -älypuhelinta sisältävät 18:9-kuvasuhteen "täysnäytöt".

Kaksi uutta Sony Xperia -älypuhelinta sisältävät 18:9-kuvasuhteen ”täysnäytöt”.

Kaksi uutta Sonyn Xperia-älypuhelinta on paljastunut väitetyissä GizChina-sivuston julkaisemissa vuotokuvissa. Uutuudet esittelevät mahdollisesti Sonyn älypuhelimiin tulossa olevaa uutta designia.

Kaksikko on varustettu 18:9-kuvasuhteen näytöillä, jotka kattavat laajasti puhelinten etupuolen. Puhelimista toinen on pyöreäkulmaisempi, toinen kulmikkaampi.

Puhelimista kulmikkaampi on varsin erikoinen takaa: ylä- ja alareunassa on mattapintaiset puoliympyräalueet, ja niiden keskelle jää kiiltävää pintaa. Väitetysti kiiltävä pinta olisi lasia ja sormenjälkilukija sijaitsisi näkymättömästi sen alla. Erikoista on myös kahden kameran sijoittaminen tavallista kauemmas toisistaan erilleen niin, että kuvausvalo on niiden välissä.

Kulmikkaampi puhelimista on takaa kovin erikoinen.

Kulmikkaampi puhelimista on takaa kovin erikoinen.

Pyöreämmässäkin puhelimessa on kaksi takakameraa, mutta perinteisempi metallirakenne ja pyöreä sormenjälkilukija tavanomaisesti esillä puhelimen takana.

Molemmissa puhelimissa näyttää olevan stereokaiuttimet etupuolella.

Annettujen tietojen mukaan kummankin puhelimen näytön koko olisi 5,7 tuumaa ja kuvasuhde 18:9. Tarkkuus olisi 4K-tasoa, mikä ei olisi Sonyn älypuhelimissa enää uutta. Puhelinten sisältä löytyisi Qualcommin uusi Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja 6 gigatavua RAM-muistia. Käyttöjärjestelmäversio olisi tietenkin heti Android Oreo.

Nähtäväksi jää, ovatko nyt nähdyt kuvat ja kuullut tiedot lopulta totta. Sonyn johtajistosta on vahvistettu yhtiön olevan tekemässä muutosta älypuhelintensa pitkään samanlaisena pysyneeseen designiin ensi vuoden aikana, mutta nyt kuvissa nähdyistä puhelimista erityisesti toinen on varsin villi, joskin myös poikkeavan ilahduttava, tapaus.

Useista Sony-älypuhelimista on paljastunut jo aiemmin viime aikoina teknisiä tietoja, mutta niistä yksikään ei sovi täysin yhteen nyt kerrotun kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Hienoa (ruotsalaista?.) designia, peukku, 👍. (Jos aidot!.)

  • Hendriks

   Ruotsin Hendriks se peukun pistää …..n 👎

 2. nakke

  Hankintaan menee, jos tuolta näyttää!

 3. Pexi

  Olen omistanut 6 Sonyn puhelinta. Todella loistavia ovat ollleet käyttää. En vain millään hyvällä tahdollakaan voi suositella kyseisen valmistajan puhelimia, koska jokaisessa luurissani on ollut oikeita valmistusvikoja/lastentauteja/menneet hajalle alle puolessa vuodessa. Näin varoituksen sanana ja 3v Sonyn pettyneenä puhelinfanina – harmi…

  • Hendriks

   Ostit silti kuusi?. 🤔

  • Matti#2

   Vähän sama fiilis Sonyn suhteen. Takakuoret halkeilee itsekseen, kun luuri kuumenee. Kameran linssi naarmuuntuvaa muovia. Mutta on ne silti erottuvan tyylikkäitä.

Tuoreimmat jutut