Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus ZenFone 4 saamassa Android 8.0 Oreo -päivityksen joulukuun aikana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asus on hiljattain vahvistanut, että yhtiön viimeisin keskihintaluokan älypuhelin, ZenFone 4, tulee samaan Android 8.0 Oreo päivityksen joulukuussa. Asuksen puhelimet käyttävät yhtiön omaa ZenUI-käyttöliittymää, joten Android 8.0 Oreon tuomien uudistusten lisäksi Asukselta voidaan odottaa päivityksessä myös joukkoa omia uudistuksiaan.

Aikaisemmin Asus on esitellyt ZenUI 4.0 -käyttöliittymänsä uudistuksia YouTubeen lataamassaan videossa. ZenFone 4 Max onkin saanut jo aikaisemmin tällä viikolla ZenUI 4.0 -päivityksen. Päivityksen yhteydessä Asus tiedotti Android 8.0 Oreon saapumisesta myös ZenFone 4:n perusmallille.

ZenUI 4.0:n mukanaan tuomiin uudistuksiin voi tutustua tarkemmin alta Asuksen julkaisemalta videolta.

Toistaiseksi tarkkoja tietoja ZenFone 4:n Android 8.0 Oreo -päivityksen julkaisuaikataulusta ei ole ja muun muassa maakohtaiset julkaisuajat ovat vielä auki. On myös epäselvää missä järjestyksessä päivitys tulee ZenFone 4:n eri versiolle. Tällä hetkellä ZenFone 4 on markkinoilla neljänä eri versiona, joihin lukeutuvat perusversion lisäksi ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie Pro ja ZenFone 4 Max. Erityisesti Yhdysvalloissa eri operaattoreilla on myös myynnissä omia versioitaan puhelimesta.

ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie Pro ja ZenFone 4 Max.

Kuvassa Asuksen ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie Pro ja ZenFone 4 Max. Android 8.0 Oreo -päivitystä voidaan odottaa ainakin ZenFone 4:n perusmallille joulukuun aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut