Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudesta Nokia 6:sta paljastui mahdollisesti ensi kerran tietoja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uudesta, toisen sukupolven Nokia 6:sta on mahdollisesti paljastunut ensimmäisen kerran tietoja.

Uusi Nokia 6 saattaakin olla mallikoodi TA-1054, jonka ajateltiin alun perin kuuluvan uudelle Nokia 9 -huippupuhelimelle, kertovat kiinalaisella keskustelupalstalla julkaistut tiedot ja kuvat. Asiasta uutisoi myös NokiaMob-sivusto.

Nokia 9:lle voisivat kuulua mallikoodit TA-1005, TA-1009 ja TA-1042.

Nokia 6 on uudistumassa merkittävästi. Ulkoisena muutoksena ollaan luopumassa erillisestä toimintopainikkeista näytön alapuolella, kuten on nähty tapahtuvan jo Kiinassa julkistetussa Nokia 7:ssä sekä huhutusti myös tulevassa Nokia 9:ssä. Niiden tavoin sormenjälkilukija on myös siirtymässä puhelimen taakse ja kameraa parannettaisiin hieman. Uuden Nokia 6:n runko olisi vain 6 millimetriä paksu, mutta kamera kohoaisi muusta pinnasta 2 millimetriä.

Uuteen Nokia 6:een odotetaan myös lisää suorituskykyä Qualcommin Snapdragon 600 -sarjan järjestelmäpiirillä, mutta tarkkaa mallia ei ole vielä tiedossa. Ensimmäisessä Nokia 6:ssa eniten on kritisoitu juuri sen muun puhelimen tason alapuolella olevaa Snapdragon 430 -piiriä. Ainakin yhdessä uudessa Nokia 6 -versiossa voisi myös olla 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

Ensimmäisen sukupolven Nokia 6:ssa on toistaiseksi suurin näyttö uusissa Nokia-älypuhelimissa, kooltaan 5,5 tuumaa. Toistaiseksi toisen sukupolven Nokia 6:n muista kuin edellä luetelluista ominaisuuksista ei ole vielä mitään tietoa.

HMD Globalilta odotetaan lähiaikoina Nokia 9 -huippupuhelimen julkistuksen myötä näin ainakin jo myös toisen sukupolven Nokia 6:ta sekä Nokia 7:n kansainvälistä julkaisua. Uudet julkistukset näyttäisivät kuitenkin tapahtuvan vasta ensi vuoden puolella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kiinalaisiin ei ole luottamista, 👎.

  • :)

   Lapsellinen olet.

 2. Vesa

  Tärkein parannus olisi hyvä data- ja puhelukuuluvuus heikossa kentässä. Nuo muut ovat lähinnä triviaalijuttuja, joilla ei ole merkitystä.

 3. Hendriks

  Eikä minuun myöskään,👎.

 4. Markku

  Nokia 6 Qualcommin Snapdragon 600 -sarjan järjestelmäpiirillä kyllä kiinnostaa ja jos 4gt muistia mutta kameran vuoksi saa olla vähintään 64gt levy ja jos jaettu niin voisi olla järkee ostaakkin koska se helpottaa päivitysten ajoa. Näin olen ymmärtänyt?

Tuoreimmat jutut