Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen uusi Files Go -tiedostonhallinta ja -jakosovellus nyt ladattavissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Files Go.

Google Files Go.

Google on julkaissut Android Gon rinnalla uuden Files Go -tiedostonhallintasovelluksen, joka on vapaasti ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta.

Files Go on älypuhelimen sisältämien tiedostojen hallintaan ja jakamiseen tarkoitettu uusi sovellus. Files Go tarjoaa ehdotuksia puhelimen tallennustilan vapauttamiseen muun muassa harvoin käytettyjä sovelluksia poistamalla, välimuistin tyhjentämisellä sekä tunnistamalla samanlaisia kuvia ja muita päällekkäisiä tiedostoja. Googlen mukaan testauksessa sovellus pystyi vapauttamaan keskimäärin jopa 1 gigatavun tallennustilaa laitetta kohden.

Mukana Files Gossa on luonnollisesti myös tiedostojen hakutoiminto.

Tärkeä toiminto sovelluksessa on myös mahdollisuus tiedostojen helppoon jakamiseen lähellä oleville muille sovelluksen käyttäjille.

Aiempaan beetatestiversioon verrattuna nyt ladattavaksi tulleessa ensimmäisessä varsinaisessa julkaisuversiossa on uudistettu sovelluksen käyttöliittymää sinisellä taustavärillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut