Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbitin älykellolle päivityksiä: paljon uusia sovelluksia ja lähimaksaminen toimintaan Suomessa yhden pankin kanssa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Fitbit Ionic -kello ja Fitbit Flyer -kuulokkeet.

Fitbit Ionic -kello ja Fitbit Flyer -kuulokkeet.

Fitbitin Ionic-älykello on saanut ensimmäiset merkittävät päivityksensä. Kellolle on tullut tarjolle joukko uusia sovelluksia, minkä lisäksi kello toimii nyt myös Suomessa lähimaksuvälineenä yhden pankin kanssa.

Fitbitin päivitykset tuovat yli 100 uutta kellotaulua sekä 60 sovellusta. Näihin sovelluksiin lukeutuvat muun muassa paikallisten palvelujen tietopalvelu Yelp, Nest sen laitteiden hallintaan, naisten terveyden seurantaan Clue, Hue Lights valojen ohjaukseen, Game Golf goffareille, The New York Times, TripAdvisor ja Flipboard-sisältösovellus sekä Deezer-musiikkipalvelu, joka on tulossa tosin saataville vasta ensi vuoden puolella.

Fitbitin sovellusvalikoima oli aluksi erittäin kapea ja koostui vain muutamista sovelluksista. Uudet laajennukset ovat siis erittäin kaivattuja.

Erittäin merkittävä päivitys on tapahtunut myös Fitbit Payssa, joka on nyt otettavissa käyttöön myös Suomessa Danske Bankin kanssa. Danske Bank on Fitbitin kumppani palvelussa useammassa eri maassa. Fitbit Pay mahdollistaa Danske Bankin korteilla lähimaksut kellolla samaan tapaan kuin esimerkiksi Apple Pay Apple Watchissa yhdessä Nordean, St1:n ja N26:n korttien kanssa Suomessa.

Päivitys 8. joulukuuta kello 15.15: Danske Bankin lisäksi Fitbit Pay on otettavissa käyttöön myös Eurocard-asiakkaiden korteilla. ///

Lisäksi Fitbit on avannut uuden Fitbit Labs -hankkeen, jonka alla on tarkoitus esitellä lisää uusia sovelluksia kokeilumielessä. Näitä ovat esimerkiksi Fitbit Pet virtuaalisen koiran tai kissan kasvattamiseen, askelten seurantaan kannustava Treasure Trek, Mood Log mielialan seurantaan sekä Tennis sen pelaamisen kirjanpitoon. Monet näistäkin ovat kuitenkin tulossa vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Uudet päivitykset parantavat myös Fitbit Ionicin toimintaa ja nopeuttavat esimerkiksi sen kosketusnäytön toimivuutta. Uusi ominaisuus on myös Fitbit Leadeboard, joka mahdollistaa aktiivisuustietojen vertailun kavereiden kanssa.

Syksyllä esitellyn Fitbit Ionicin hinta on vajaat 360 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut