Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram uudistuu jälleen: Stories-kohokohdat tulevat osaksi profiilia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Instagram päivittyy jälleen. Stories-julkaisuja voi jatkossa esitellä koottuna profiilissa ja ne löytyvät itse katsottavaksi myös arkistosta.

Instagram Stories -julkaisut ovat kuvia ja videoita, jotka pysyvät esillä 24 tuntia esillä julkaisustaan. Jatkossa Stories-julkaisuja voi kuitenkin koostaa kohokohdiksi, jotka näkyvät profiilin osana.

Stories-kohokohdat ovat käytännössä kokoelmia, joihin voi valita esimerkiksi johonkin tiettyyn aiheeseen liittyviä yksittäisiä Stories-julkaisuja yhdeksi kokonaisuudeksi. Näitä kokoelmia voi jatkossa lisätä oman profiilin yläosaan.

Stories-kohokohdat pysyvät näkyvissä, kunnes ne poistetaan.

Toinen uusi ominaisuus eli Stories-arkisto puolestaan sisältää automaattisesti omat erääntyneet Stories-julkaisut. Arkistosta niitä voi katsella sekä julkaista tarinana, tavallisena julkaisuna tai lisätä Stories-kohokohtiin profiiliin.

Stories-arkiston sisältö on nähtävissä vain itselle. Stories-julkaisujen automaattisen arkistoinnin voi myös kytkeä pois päältä asetuksista.

Uudet ominaisuudet osa Instagramin uutta 25-versiota Applen iPhonelle ja Androidille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut