Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi iOS 11.2:n – korjaa tänään laitteita kaataneen virheen sekä tuo nopeamman langattoman latauksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vaikka suomenkielisissäkin julkaisutiedoissa kerrotaan Apple Pay Cashista, on se tulossa toistaiseksi käyttöön vain Yhdysvalloissa.

Vaikka suomenkielisissäkin julkaisutiedoissa kerrotaan Apple Pay Cashista, on se tulossa toistaiseksi käyttöön vain Yhdysvalloissa.

Apple on yllättäen julkaissut iOS 11.2 -käyttöjärjestelmäpäivityksen iPhoneille ja iPadeille. Julkaisun tapahtuminen lauantaina on erittäin poikkeuksellista.

iOS 11.2:n kiirehditty julkaisu johtuu todennäköisesti sen korjaamasta päivämäärään liittyvästä virheestä, joka on tänään 2. joulukuuta kaatunut osassa iOS-laitteita Spingboard-kotinäkymän ja johtanut laitteiden uudelleenkäynnistymiseen.

iOS 11.2 tuo myös toiminnallisia uudistuksia virhekorjausten ohella.

Suomessa päivityksen merkittävin lisäys on tuki 7,5 watin teholle langattomassa latauksessa. Tähän asti iPhone 8:n, iPhone 8 Plussan ja iPhone X:n langaton lataus oli rajoittunut 5 watin tehoon.

Yhdysvalloissa iOS 11.2 tuo myös Apple Pay Cashin, eli käyttäjien väliset Apple Pay -maksut.

Muita iOS 11.2:n uudistuksia ovat joukko uusia live-taustakuvia iPhone X:lle, parannettu videokuvauksen vakautus, Podcastit-sovelluksessa siirtyminen automaattisesti seuraavaan jaksoon sekä HealthKitissä tuki laskettelulle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Edelleen mennään varmuudeksi iOS 10!.

  2. Hendriks

    Puhelimen ohjelmiston päivittäminen ei ole ekologisen ihmisen valinta. En usko menestykseen!.

Tuoreimmat jutut