Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta uusi simpukkapuhelin Aasian markkinoille – kamerassa säädettävä aukonkoko

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vanhat kunnon simpukkapuhelimet ovat edelleen suosittuja joissakin maailmankolkissa, ja esimerkiksi Samsung lisäilee edelleen sellaisia Aasian-mallistoonsa tasaisin väliajoin. Ensi vuonna päivänvalon näkevä W2018-simpukkamalli sisältää mielenkiintoista teknologiaa etenkin kameran osalta, uutisoi Androidcentral.

Ensimmäistä kertaa sitten Nokia N86 MP -puhelimen vuodelta 2009 on tulossa puhelin, jonka kamerassa on säädettävä aukko. Samsungin W2018 sisältää 12 megapikselin takakameran f/1.5-suuruisella aukolla, jonka voi mielensä mukaan säätää myös f/2.4-suuruiseksi kuvausolosuhteiden mukaan.

On huomioitava, että säätäminen on mahdollista vain kahden mainitun koon välillä, eikä väliin jääviä kokoja ole mahdollista käyttää. Yhtä kaikki, on mielenkiintoista nähdä selvittääkö W2018:n kamerateknologia tiensä myös Samsungin ensi vuoden huippumalliin Galaxy S9 -älypuhelimeen.

Samsungin W2018-mallia ei kannata Eurooppaan odotella, mutta se julkaistaan ainakin Kiinassa ensi vuoden puolella varsin korkeaan, arviolta 1500 Yhdysvaltain dollarin hintaan. Puhelin sisältää kaksi Super AMOLED -näyttöä, Qualcommin Snapdragon 835 -prosessorin ja 6 gigatavua RAM-muistia.

Samsung W2018:n kamerassa on säädettävä aukko.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi