Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin miljarditavoite kuulostaa kaukaiselta – Windows 10 -käyttäjiä nyt 600 miljoonaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows 10 -laitteiden määrän kasvuvauhti on madaltunut tasaisesti.

Microsoft asetti Windows 10:n julkaisun yhteydessä tavoitteekseen, että vuoden 2018 loppuun mennessä miljardi laitetta käyttäisi uusinta Windows-versiota. Geekwire uutisoi kuitenkin, että tavoitteesta ollaan jäämässä reilusti.

Microsoftin Windows 10 on nyt asennettuna 600 miljoonaan laitteeseen, joka on ollut aktiivisessa käytössä viimeisen 28 päivän aikana. Viime toukokuuhun verrattuna uusia käyttäjiä on tullut 100 miljoonaa, mutta yhtiön toimitusjohtaja Satya Nadella on joutunut myöntämään, että kasvuvauhti ei nykyisellään riitä miljarditavoitteen saavuttamiseksi.

Uusien Windows 10 -laitteiden määrän kasvu käytännössä kuihtui olemattomiin, kun ilmainen päivitysmahdollisuus loppui viime vuoden heinäkuussa. Tällä hetkellä ilmainen päivittäminen on vielä mahdollista joillekin laitteille, mutta nekin mahdollisuudet sulkeutuvat vuoden loppuun mennessä.

600 miljoonan Windows 10 -laitteen joukkoon lasketaan tietokoneiden lisäksi myös esimerkiksi Windows 10 -puhelimet, HoloLens-virtuaalitodellisuuslaitteet sekä Xbox One -pelikonsolit.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Alkuperäinen tavoite oli miljardi Win10 laitetta tämän vuoden loppuun mennessä! 😂

  • Hendriks

   Tavoitteet on hyvä pitää korkealla, 🤔.

 2. Semmottiis

  Tavoite taisi mennä silppuriin siinä vaiheessa kun puhelinbisnes kuopattiin.

Tuoreimmat jutut