Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Luottovuotaja jälleen hommissa – ensi vuonna tulossa liuta Motorola-älypuhelimia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Moto G4 play plus

Motorolan Play-sarja on saamassa jatkoa vuonna 2018.

Kiinalaiselta Lenovolta on ensi vuonna tulossa liuta Motorola-brändilllä varustettuja älypuhelimia. Tiedot ovat taas kerran peräisin keltäpä muulta kuin Evan Blassilta.

Mikäli Evan Blass osuu jälleen oikeaan, voi ensi vuodeksi odottaa Play-sarjan paluuta. Viimeksi sarja sai lisäystä vuonna 2016. Motorolalta olisi tulossa Moto E5, E5 Plus, Moto G6, G6 Plus sekä Play-sarjalaiset molemmista, Moto E5 Play ja Moto G6 Play.

Motorola Play -älypuhelimet ovat perinteisesti olleet hieman edullisempia, mutta hinta-laatusuhteeltaan mainioita versioita Moto G- ja Moto E-sarjan malleista. Lisäksi Blass tviittasi kuvan logosta tulevalle Moto X5 -älypuhelimelle, joka on mitä todennäköisimmin seuraaja tänä syksynä julkaistulle Moto X4:lle.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Ink-stressaaja

  Itselleni jäi tähän mennessä ainoasta Motorola – luurista vähän paha maku suuhun, kun G4 Playn tuoreimmat tietoturvapäivitykset ovat helmikuulta. Ei tunnu Lenovoa paljon kiinnostavan päivitellä ainakaan perusmallejaan. Myös omistuksessa olevalle ja suunnilleen samaan aikaan markkinoille tulleelle Galaxy J5 (2016):llekin sentään on jostain parin kuukauden takaa oleva tietoturvapäivitys ja Nokia 8:n suhteen tilanne onkin jo ihan priima. Tosin ehkä hintahaitarissa korkeammalla olevat mallit saavat (toivottavasti) vähän enemmän huomiota?

  (tuo G4 Play tuli ostettua tilapäiseksi korvikepuhelimeksi kun J5 hukkui reissatessa muutamaksi päiväksi)

  • Antti

   Lenovon päivityspolitiikka tuntuu tosiaan ihan arpapeliltä. Joillekin malleille tulee tasaisesti päivityksiä ja jotkut tuntuvat jäävän täysin ilman niitä. Itselläni käytössä Moto Z2 Play ja tässä tietoturvan tasona 1. marraskuuta 2017, joten en voi valittaa tämän mallin päivityksistä vaikkei tämäkään ihan lippulaiva ole.

 2. Hendriks

  Motorola meni alamäkeen kiinalaisomistukseen siirtymisen myötä, 👎.

  • Hendriks

   T. Hendriks kiinasta, 👎.

   • Hendriks

    Hanki elämä.

Tuoreimmat jutut