Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin Redmi 5 Plus -budjettipuhelin näyttäytyy uusissa kuvissa – julkistusta odotetaan ensi viikolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomin uuden Redmi Note 5 Plus -budjettipuhelimen julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi viikon torstaina, mutta Kiinan televiranomaisen Tenaan kautta puhelimesta on paljastunut jo nyt luotettavia kuvia. Samalla Redmi Note 5 Plussan tekniset tiedot ovat tarkentuneet.

Kuten nimestä voi päätellä, sisältää Redmi Note 5 Plus aiempaa suuremman kuuden tuuman näytön, joka käyttää 2160×1080 pikselin resoluutiota. Suorittimena puhelimesta löytyy Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 625, jota tukee kolmen gigatavun RAM-muisti. Tallennusmuistia on versiosta riippuen joko 32 tai 64 gigatavua.

Kameran osalta Redmi Note 5 Plussan takakamerassa on 12 megapikselin kenno ja etukamerassa 5 megapikselin kenno. Kameran vieressä puhelimen takakannessa on LED-salama sekä sormenjälkilukija. Käyttöjärjestelmänä toimii Android Nougat.

Ainakin ensi vaiheessa Redmi Note 5 Plussan myynnin odotetaan keskittyvän pelkästään Kiinaan, jossa puhelin on tulossa ainakin China Telecomin listoille. Suomeen Redmi Note 5 Plussaa ei ole syytä odottaa, mutta tiettyihin Euroopan maihin huhutaan tammikuussa myyntiin päivitettyä versiota Redmi 5:stä. Lisäksi esimerkiksi e-ville.com myy vanhempaa Redmi Note 4 -puhelinta Suomeen reilun 200 euron hintaan.

Alla näkyvissä Tenaan kautta vuotaneet kuvat Redmi Note 5 Plussan mustasta ja hopeisesta versiosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut