Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google julkaisi uuden sovelluksen – Datally auttaa kontrolloimaan mobiilidatan käyttöä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kesäkuussa Google testasi mobiilidatan käyttöä hallinnoivan Triangle-nimisen sovelluksen betaversiota Filippiineillä. Testit ovat nyt ohi, ja sovellus on julkaistu virallisesti nimellä Datally, kertoo 9to5Google.

Datally tekee mobiilidatan kulutuksen seuraamisesta helppoa. Se näyttää tarkasti käytetyn datan määrän sovellus sovellukselta, jonka lisäksi se auttaa löytämään julkisia Wi-Fi-verkkoja esimerkiksi ravintoloista. Datallyn avulla käyttäjät voivat myös yhdellä kytkimellä päättää, mitkä sovellukset saavat käyttää mobiilidataa ja miltä se on estetty.

Beta-versio sisälsi lisäksi mielenkiintoisia mahdollisuuksia joidenkin palveluntarjoajien asiakkaille ikään kuin tienata lisädataa tiettyjä sovelluksia lataamalla. Tämä ominaisuus on virallisesta sovelluksesta poistettu, mutta saattaa tietenkin palata tulevaisuudessa.

Android 7.0 sisältää toki itsessäänkin samankaltaisia tiedonsiirron tarkasteluun ja säätelyyn tarkoitettuja ominaisuuksia, mutta Google on uudella sovelluksellaan pyrkinyt yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan prosessia.

Googlen Datally on nyt julkaistu ja ladattavissa Play-kaupasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut