Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomilta tulossa kaksi uutta älypuhelinta – Redmi 5 ja Redmi 5 Plus julkistetaan ensi viikolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi on tiedottanut julkistavansa kaksi uutta älypuhelinta, nimeltään Redmi 5 ja Redmi 5 Plus, ensi viikolla. Asiasta uutisoi muun muassa AndroidAuthority.

Kiinalaisyhtiö ei julkistanut virallisia teknisiä tietoja, mutta maan televiranomaisen TENAA:n tietokannan ansiosta tiedämme jo varsin paljon. Redmi 5 sisältää nykytrendin mukaisesti 18:9-kuvasuhteen 5,7 tuumaisen näytön, jonka tarkkuus on 1440×720 pikseliä. Takakamerassa on 12 megapikseliä ja selfieitä näpsitään 5 megapikselin voimin. Akussa on kokoa 3200 milliampeerituntia ja sormenjälkilukija löytyy laitteen takaosasta.

Tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri ja valittavia muistivaihtoehtoja on kolme. Halvin versio tulee 2 gigatavun RAM-muistilla ja 16 gigatavun tallennustilalla, mutta valittavina ovat myös mallit 3 gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigan tallennustilalla sekä 4 gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla. Lisäksi löytyy tietenkin muistikorttituki 128 gigatavuun asti. Redmi 5 julkaistaan Android 7.1.2 Nougat -ohjelmistoversiolla.

Redmi 5 Plus on enemmän hämärän peitossa ja siitä ei ole tiedossa vielä juuri mitään. Huhujen mukaan se olisi vähemmän yllättäen hieman suurempi ja tehokkaampi kuin Redmi 5, mutta sisältäisi samankaltaisen 18:9-kuvasuhteen näytön.

Xiaomin Redmi 5 ja Redmi 5 Plus julkistetaan 7. joulukuuta ja myyntiin malleja povataan 10. joulukuuta, ensin kuitenkin vain Kiinassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut