Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn uudesta huippupuhelimesta paljastui tietoja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sonyn tulevan huippupuhelimen ominaisuuksia on nähtävästi paljastunut.

Reddit-yhteisöpalveluun ladatussa kuvassa listataan H5841-mallikoodillisen uutuuden ominaisuuksia.

Puhelinta voidaan pitää Sony Xperia XZ Premiumin seuraajana, sillä se on tietojen mukaan varustettu 5,7 tuuman näytöllä 4K-tarkkuudella, joka on vielä harvinaista älypuhelimissa. Näyttöä suojaa Gorilla Glass 5 -lasi. Puhelimen mitat ovat 149 x 74 x 7,5 millimetriä eli se on pienempi kuin Xperia XZ Premium selvästi suuremmasta näytöstä huolimatta. Mitä todennäköisimmin uutuus onkin varustettu 18:9-kuvasuhteella.

Sonylta odotetaan ensi vuonna uutta muotokieltä älypuhelimiin, ja sen lanseerauksen voidaan odottaa tapahtuvan samalla, kun näytöt laajenevat lähemmäs reunoja myös Sony-älypuhelimissa, jotka ovat olleet tunnetuksi suurista näytön ylä- ja alareunuksistaan.

Muita H5841-Sonyn ominaisuuksia ovat listauksen mukaan Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 3 420 milliampeerituntia. Puhelin on myös IP68-luokitellusti pölyn- ja vedenkestävä.

Hiljattain tietoja paljastui myös kolmesta edullisemman hintaluokan tulevasta Sony-älypuhelimesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut