Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Katso livenä tästä: Slush suurempana kuin koskaan – tapahtuma kasvoi koko viikon kattavaksi spektaakkeliksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Startup- ja teknologiatapahtuma Slush starttaa jälleen tänään Helsingin Messukeskuksessa. Kaksipäiväisestä tänä vuonna torstaina ja perjantaina järjestettävästä tapahtumasta tosin Slush on viimeistään tänä vuonna kasvanut laajemmaksi, käytännössä koko viikon mittaiseksi spektaakkeliksi.

Erityisesti Slushin rinnalla järjestettävien lisätapahtumien – side eventtien – määrä on tänä vuonna kasvanut ja niitä järjestetään jo yhteensä yli 300 viikon aikana. Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna järjestettiin jo Kaapelitehtaalla tiistaina ja keskiviikkona erillinen Slush Music -tapahtuma.

Loppuunmyytyyn Slushiin ottaa osaa tänä vuonna ennätysmäiset 20 000 osallistujaa. Startup-yrityksiä mukana on 2 600, sijoittajia 1 500 ja toimittajia 600 kappaletta. Osallistujat edustavat yli 130 kansallisuutta.

Slushista odotetaan myös julkistusuutisia. Suomalaisyrityksistä muun muassa Jollalta, virtuaalilaseja kehittävältä Varjolta sekä aktiivisuussormusta myyvältä Ōuralta odotetaan uutta. Mukana Slushissa on jälleen myös suuria yrityksiä, kuten Nokia, omalla osastollaan, jolla esillä ovat myös HMD Globalin Nokia-älypuhelimet.

Slushin lavatapahtumia voi seurata live-lähetyksenä Slushin verkkosivuilta. Tapahtuman avaa kello 10 Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore. Alta liitettynä löytyy päälava Founder Stagen live-lähetys.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kuplatapahtuma, 🙄.

    • Hendriks

      KuplaHendriks, 🙄.

Tuoreimmat jutut