Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Essential Phonen valmistaja tiedotti – seuraavan sukupolven malli kehitteillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tällainen on Essential Phonen tulevan lataustelakan prototyyppi.

Tiimi Essential Phonen takana on jälleen vastaillut käyttäjien kysymyksiin Redditin keskustelupalstoilla. Erinäisten päivitysten lisäksi varmistui, että sarjan seuraava puhelin on jo valmisteilla.

Essential Phonen korjattavuus ei ole millään mittapuulla huippuluokkaa, mutta yhtiö kertoi panostavansa asiaan seuraavan sukupolven puhelimessaan. Tästä voidaan päätellä, että Essential Phone ei jää sarjan ainokaiseksi vaan on saamassa seuraajan.

Yhtiö tiedotti lisäksi, että kauan kaipailtu muotokuvatila on vihdoin saatavilla Essential Phonelle Googlen Play-kaupassa julkaistavan päivityksen mukana. Muotokuvatilan lisäksi päivitys parantaa kameran luotettavuutta ja korjaa pienempiä bugeja. Kamerapäivitys on nyt ladattavissa.

Lisäksi Essential Phonen Android 8.0 Oreon betaversio on niin ikään saamassa päivityksen, mutta sitä joudutaan odottamaan ensi viikkoon. Päivitys keskittyy muun muassa Bluetooth-yhteyksien ja energiatehokkuuden parantamiseen, jonka lisäksi Android 8.1:n kerrotaan olevan työn alla. Kehitteillä on myös lataustelakka, jonka hinnan on luvattu jäävän alle sataan Yhdysvaltain dollariin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut