Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube julkaisee oman tarinatilansa – tällaisia ovat Reels-videot

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Alun perin Snapchatin kehittämän Tarinat-ominaisuuden kopioimisesta on tullut varsin yleinen käytäntö kilpailevien sosiaalisen median sovellusten keskuudessa. Nyt on vuorossa YouTube, joka on kehittelemässä omaa muunnelmaansa suositusta ominaisuudesta. Videopalvelun suunnitelmista uutisoi muun muassa Techcrunch.

YouTuben tarinatilan nimeksi on tulossa Reels, ja se on tulevaisuudessa saamassa oman välilehtensä YouTube-käyttäjän kanavalle. Uuden ominaisuuden tarkoituksena on tarjota uudenlainen tapa jakaa videoita palvelussa. Pitkien, tarkasti muokattujen videoiden sijaan Reels keskittyy lyhyempiin, enintään 30 sekunnin mittaisiin päivityksiin, joihin voi tietenkin lisätä kaikenlaista filttereistä ja musiikista tekstiin ja tarroihin.

Muiden sovellusten vastaavanlaisista ominaisuuksista poiketen YouTubeen ladatut Reels-videot jäävät sivustolle pysyvästi eivätkä poistu automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Mikäli uuden ominaisuuden käyttäminen ei kiinnosta, voi videoilta välttyä helposti vain jättämällä niille tarkoitetun välilehden huomiotta. Toisaalta YouTube osaa myös tarjota Reels-videoita suoraan niistä kiinnostuneiden etusivulle.

Reels-tarinatilan betatestaus aloitetaan YouTuben julkaiseman tiedotteen mukaan piakkoin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut