Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Razer Phone kestävyyskokeessa – näin se pärjäsi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Youtube-kanava JerryRigEberything on jälleen tehnyt jo perinteeksi muodostuneet kestävyystestinsä. Tällä kertaa oli vastikään julkaistun Razer Phonen vuoro joutua koetukseen.

Lyhyesti sanottuna Razer Phone suoriutui testistä kohtalaisen hyvin. Se pärjäsi huomattavasti paremmin kuin rakenteeltaan yhteneväinen, vuonna 2016 julkaistu Nextbit Robin -niminen älypuhelin, jota voidaan pitää sen edeltäjänä.

Edeltäjän päihittäminen ei kuitenkaan tarkoita, että Razer Phone olisi kestävyydeltään kärkikastia. Esimerkiksi kameran linssi nimittäin naarmuttui helpohkosti ja näkyvästi linkkuveitsen viilloista. Uutuuden rakenne on osittain metallia, ja myös nämä alueet naarmuttuivat pysyvästi testissä, mutta niin ikään metalliset näppäimet puolestaan saivat osakseen kehuja.

Muiden LCD-näyttöjen tapaan myös Razer Phonen näyttö selvisi kohtaamisestaan tulenlieskojen kanssa, mutta taivutustesti ei mennyt yhtä hyvin. Pelaajille suunnattu puhelin halkesi virtanäppäimen kohdalta, mutta vahingot olivat ulkoisia, eivätkä vaikuttaneet laitteen toimintaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Täysin typeriä testejä valtaosa, ei simuloi oikeaa elämää!.

Tuoreimmat jutut