Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Grid Autosport saapui iOS-laitteille yli sadan radan ja auton voimin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Feral Interactive on julkaissut GRID Autosportin App Storessa. Toistaiseksi GRID Autosportin mobiiliversio on saatavilla pelkästään iOS:lle ja Android-versiota joudutaan odottamaan vielä pidemmälle tulevaisuuteen.

Suomen App Storessa Grid Autosport maksaa 10,99 euroa, mutta positiivisena puolena peli ei sisällä sovelluksen sisäisiä maksuja. Näin ollen kaikki sisältö on joko suoraan pelaajan käytössä tai avattavissa pelaamalla. Yhteensä Grid Autosportissa on yli sata autoa ja rataa, ja lisäsisältöä on luvassa ilmaisten päivitysten muodossa.

Johtuen pitkälti tietokoneversiosta lainatusta sisällöstä, ei Grid Autosport pyöri millä tahansa laitteella. Applen puhelimista peliä tukee iPhone SE, iPhone 7 ja uudemmat mallit. Lisäksi tableteista kaikki iPad Pro -mallit ja tämän vuoden iPad tukevat peliä.

Kokonsa puolesta Grid Autosport vie puhelimen tallennustilaa neljän gigatavun edestä, minkä lisäksi ensimmäisellä käynnistyskerralla peli pyytää tarkempien tekstuurien ja ylimääräisen sisällön lataamista kahden gigatavun edestä. Yhteensä pelille tulee siis kokoa vaikuttavat kuusi gigatavua, joskin myös sisältö on monilta osin identtistä PC-version kanssa.

Grid Autosportin mobiiliversion aiemmin syyskuussa julkaistun trailerin voi katsoa alta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Lapset ja lapsenmieliset pelaavat mobiililaitteilla!.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   🤔 Joo. Ja?

  • Hendriks

   T. Lapsenmieli..vikainen Hendriks!.

  • nakke

   Tässä taas ei ollut mitään järkeä. Samaa voisi sanoa, että lapset käyttävät emojia.

 2. Eetu

  Ainakin app storessa lukee, että myös 6s ja 6s plus tukevat peliä

Tuoreimmat jutut