Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Galaxy S9:t eivät ole jäämässä ainoiksi – vuodenvaihteen jälkeen esitellään toinenkin uusi huippupuhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG on aikeissa esitellä seuraajan G6:lle, eli LG G7:n, jo tammikuussa huhujen mukaan.

LG on aikeissa esitellä seuraajan G6:lle, eli LG G7:n, jo tammikuussa huhujen mukaan.

Samsungin odotetaan ensiesittelevän uudet Galaxy S9 -huippupuhelinkaksikkonsa jo vuodenvaihteen jälkeen Las Vegasissa järjestettävien CES-messujen yhteydessä. Näin kertoi mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass hiljattain.

Nyt BusinessKorean mukaan myös LG on aikeissa esitellä uuden G7-lippulaivaälypuhelimensa jo tammikuussa.

Samsungin ja LG:n nähdään vastaavan aikaistetuilla julkaisuilla kasvavaan kilpailuun Applen ja kiinalaisvalmistajien taholta.

Epäselvää kuitenkin vielä toistaiseksi on, milloin esimerkiksi Galaxy S9 ja Galaxy S9+ -puhelinten myyntiintulo todella tulee tapahtumaan. Vuotaja Blass nimittäin aiemmin mainitsi varsinaisen laajemman lanseerauksen olevan vuorossa vasta maaliskuussa, vaikka puhelimia jo alkuvuodesta CESissä vilautettaisiinkin. Toisaalta on kuultu viitteitä myös aiemmasta myyntiintulosta.

Lue lisää Galaxy S9:n uudistuksista tästä!

Sama on tilanne LG:n kanssa. Viime vuosina se on esitellyt uudet G-sarjan lippulaivaälypuhelimensa helmi-maaliskuun taitteen Mobile World Congressin yhteydessä, mutta G7 näkisi päivänvalon aiemmin. Kuitenkin esimerkiksi LG:n V30:kin julkistettiin tänä syksynä elo-syyskuun taitteessa IFA-messuilla, mutta myyntiintuloa odotetaan monissa maissa yhä. Silti myös G7:ää odotetaan markkinoille viime vuoden G6-puhelinta varhaisemmassa vaiheessa vuotta.

LG G7:n osalta BusinessKorea nostaa esiin spekulaatiot myös sormenjälkitunnistimen löytymisestä mahdollisesti näytöltä, joskin sen paikka voi olla yhä myös puhelimen takanakin.

Myös Applelta odotetaan päivitettyä versiota Apple SE -puhelinmallista alkuvuoden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Epäilen kyllä vahvasti!.

Tuoreimmat jutut