Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Surface Book 2:n akku tyhjenee raskaassa käytössä myös latauksessa – koskee vain 15-tuumaista mallia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft Surface Book 2.

Microsoft julkaisi hiljattain Surface Book 2 -tietokoneensa. Vaikka sen 15-tuuman näytöllä varustettua versiota ei suoraan Suomesta saakaan, on sellaisen tilaamista harkitsevien hyvä tietää sen varsin reippaasta virrankulutuksesta.

Surface Book 2 on erittäin tehokas laite ja sen tehoa voi muutella suoraan suorituskyvyn säätelemiseen tarkoitetulla kytkimellä. Parhaan suorituskyvyn tilassa, jota tarvitaan esimerkiksi raskaita videopelejä pelattaessa, tyhjenee tietokoneen akku pikkuhiljaa vaikka se olisikin latauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että Surface Book 2 kuluttaa vaativassa käytössä enemmän virtaa kuin mitä sen mukana tuleva latausjohto sille latauksen aikana kykenee tarjoamaan.

Core i7-prosessorilla ja NVIDIA GTX 1060 -grafiikkamoottorilla varustetun läppärin ahnas virrankulutus on toki ymmärrettävää, mutta Microsoftin mukaan myös normaalia. Yhtiö kertoi The Verge -lehdelle, että virran loppumisesta kokonaan ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta, sillä tietokone säätelee itse virrankulutustaan ja estää näin akun liiallisen tyhjenemisen.

Tämänkaltaiset ongelmat virrankulutuksessa koskevat kuitenkin vain 15 tuuman näytöllä varustettua Surface Book 2 -tietokonetta, eikä esimerkiksi Suomeen tulevien mallien ole havaittu kärsivän mistään vastaavasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Onpahan harvinaisen typerästi suunniteltu!. 🙄

    • Hendriks

      Olenhan minä typerästi suunniteltu Hendriks!. 🙄