Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus epävarmana suunnitelmistaan – 6T-mallista ei vielä tietoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus kummastutti fanejaan julkaisemalla päivitetyn, ensituntumalta mainion 5T-mallinsa vain kuukausia alkuperäisen OnePlus 5:n markkinoille tulemisen jälkeen. Ensi vuoden suunnitelmat saattavat kuitenkin olla varsin erilaiset, eikä esimerkiksi 6T-mallin suhteen ole päätetty vielä mitään.

Yhtiö vastaili omalla keskustelupalstallaan fanien kysymyksiin kuuden työntekijän voimin. Heti tilaisuuden alussa kysyttiin, onko myös ensi vuodelle tulossa T-malli, mutta selkeää vasatausta kysymykseen ei yhtiön perustajajäseneltä Carl Peiltä saatu.

”Teemme toisen T-mallin, mikäli se tarjoaa käyttäjillemme jotakin uutta ja hyödyllistä. Toistaiseksi emme vielä osaa sanoa, onko T-mallia tulossa ensi vuonna vai ei.”

Vastauksen perusteella teknologian kehittyminen vuonna 2018 vaikuttaa suuresti OnePlussan suunnitelmiin puhelinmallien suhteen. Vielä ei suunnitelmia ole, mutta on hyvä muistaa, ettei aiemmistakaan T-malleista ollut tietoa vielä näin aikaisessa vaiheessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tomm

  Odotellaan nyt ensin sitä OP6 mallia ensi vuoteen, sitten mietitään tarkemmin OP6T mallia.

  • Mikko

   Mielenkiinnolla saamme taas seurata, kuinka ihmiset älähtävät puhelinvalmistajan tuovan markkinoille – kas kummaa, uuden puhelinmallin. Erityisesti OP:n käyttäjissä korostuu se idiotismi, jonka mukaan uutta puhelinta ei saisi kehittää eikä julkaista, vaan samalla mallilla pitäisi pärjätä bisneksessä vuosikaudet.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Eikös viitosen julkistuksen aikaan ollut vielä sellainen tieto, että uutta mallia ei enää tänä vuonna julkaista?

 3. Hendriks

  Aivan kuin nykyiset mallit tarjoaisivat jotain uutta ja hyödyllistä, CPC:n vakoiluohjelmistojen lisäksi 😂.

Tuoreimmat jutut