Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvissa mystinen uusi Huawei-puhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi Huawei-älypuhelin on nähtävästi paljastunut kiinalaisperäisissä uusissa vuotokuvissa, joista on kertonut muun muassa IThome-sivusto.

Kuvissa nähdään puhelin pyöreillä kulmilla varustetulla näytöllä, etupuolelta löytyvällä erittäin todennäköisesti myös sormenjälkilukijan sisältävällä kotipainikkeella sekä puhelimen muusta takapinnasta kohoavilla takakameroilla sekä LED-kuvausvalolla. Puhelimen pohjasta löytyvät USB-C- ja 3,5 millimetrin liitännät.

Kuvissa nähty puhelin on varustettu Aurora-tekstillä, mutta tämä lienee tyypillistä Huawei-hämäystä. Puhelinta on arvailtu muun muassa Huawei P11 Plussaksi sekä Huawei Nova 3 Plussaksi, joista jälkimmäinen vaikuttaa huomattavasti todennäköisemmältä vaihtoehdolta. Keskihintaluokan uutuutena kuvien kaltainen puhelin olisi odotettu, uutena P-sarjan huippupuhelimena ensi vuonna se tuntuisi jo varsin vaatimattomalta. Lisäksi P-sarja saa todennäköisesti jatkoa P20-malleilla, ei P11-nimisenä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Todella mystinen, 🙄.

  • Henrik1

   Huawei Nova 3 Plus.

   • Hendriks

    Ei kiinnosta!. Geneeristä kiinalaista roskaa,.

 2. SANDY

  Nova 3 plus näyttäis olevan, mutta kuten muistamme Nova 2 ja P10 muistuttivat ulkoisesti pitkälti toisiaan, joten tuossa saattaa hyvin olla vihiä miltä P20 mallit näyttävät

Tuoreimmat jutut