Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein Honor Holly 4 saapuu uudelleen nimettynä myyntiin Eurooppaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawein aikaisemmin Intiassa julkaisema Honor Holly 4 saapuu myyntiin myös Eurooppaan. Honor 6A Pro -nimellä Euroopassa kulkeva puhelin tulee ensin myyntiin Italiaan ja tulevina viikkoina myynti laajenee myös muihin maihin. Suomessa myyntiintulosta ei ole vielä tietoa.

Teknisiltä tiedoiltaan Honor 6A Pro käyttää kahdeksanytimistä Snapdragon 430 -suoritinta, kolmen gigatavun RAM-muistia ja 32 gigatavun tallennusmuistia. Viiden tuuman näyttö tukee HD-resoluutiota (720p) ja virtansa puhelin saa 3 020 mAh:n akusta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android Nougat Huawein omalla EMUI-käyttöliittymällä.

Kameran osalta Honor 6A Pron takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä, mutta Huawein puhelimissa tutuksi muodostunutta kaksoiskameraa puhelimessa ei nähdä. Myöskään etukamera ei tarjoa yllätyksiä, vaan edessä käytetään varsin perinteikästä 5 megapikselin selfie-kameraa.

Huawei Honor 6A Pron virallista myyntihintaa Euroopassa ei ole vielä ilmoitettu, mutta ominaisuuksien perusteella puhelimen voidaan odottaa asettuvan 150-200 euron hintaluokkaan. Näin ollen sopivia vertailukohtia puhelimelle ovat Huawein nykyiset Honor 6A- ja Honor 8 Lite -puhelimet. Verrattuna Honor 6A:n ominaisuuksiin, on Honor 6 Prossa suurimpana uudistuksena puhelimen takaa löytyvä sormenjälkilukija.

Kuvassa italialainen mainos Honor 6A Prosta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Saapuu vakoilemaan köyhiä, 🙄.

  • Hendriks

   Mikä niin hiertää, että pitää trollata negatiiviseen sävyyn jokaisessa Huaweihin liittyvässä uutisessa? Jos on ongelmia henkisellä puolella, psykiatrit ja terapia on kyllä keksitty.

  • Semmosta

   Eise E-Korealainen vaihtoehto ole sen parempi. Sinä et voi tietää etteikö siinä olisi minkäänlaista vakoilua. Ihme fobiasynkrooma taas.

   • Hendriks

    Ei ole eteläkorealainen parempi?. 😂 Etelä-Korea on demokraattinen sivistysvaltio, mitä Kiina ei ole!.

 2. Henrik1

  Snapdragon 430 prosessori…heikkotehoinen ja huonosti optimoitu taas. 🤔

Tuoreimmat jutut