Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fossilin viimeisin on Control Q – uusi vaihtoehto sporttisten Android-älykellojen joukossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Fossil Q Control.

Fossil Q Control.

Fossil tekee ja myy älykelloja omalla nimellään sekä yhteistyössä lukuisten muiden brändien kanssa. Nyt Fossil on esitellyt mallistoonsa Q Control -uutuuden, joka laajentaa valikoimaa sporttiseen suuntaan.

Yhteensä Fossil on eri brändien alla esitellyt tänä vuonna jo yli 300 erilaista älykelloa, joten valinnanvaraa todellakin riittää.

Myös Fossil Q Controlin sisuksista löytyy varsin tavanomainen paketti tekniikkaa Android Wear -kelloon: Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Akusta riittää virtaa noin yhden vuorokauden käyttöön.

Fossil Q Controlissa on Android Wear 2.0 -järjestelmä. Kellon sporttisuus näkyy muotoilun ohella myös ominaisuuksissa – mukana ovat niin GPS-paikannus kuin sykemittarikin. Lisäksi kello on yhteensopiva suositun Strava-sovelluksen kanssa.

Fossil Q Control tulee myyntiin saman tien Fossilin omassa verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. Valitettavasti Suoraan Suomeen Fossilin verkkokaupasta ei ole mahdollista tilata. Kellon hinta Euroopassa on 299 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En usko menestykseen!.

Tuoreimmat jutut