Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Samsung voi esitellä Galaxy S9:stä myös miniversion

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyiset Samsung Galaxy S8 ja Galaxy S8+.

Nykyiset Samsung Galaxy S8 ja Galaxy S8+.

Tuttu huhu on jälleen palannut esiin. Nähtäväksi jää toteutuuko se ensi vuonna. Samsungin nimittäin huhutaan jälleen aikovan esitellä ensi kevään jo paremmin tiedossa olevan Galaxy S9 -huippupuhelinkaksikon ohella myös uuden Galaxy S9 Mini -mallin.

Mini-versiota Samsungin älypuhelimista on huhuttu viime vuosinakin, vaikka sellaisia ei ole enää nähty. Viimeinen Mini-malli Galaxy S -mallistossa on Galaxy S5 Mini jo useamman vuoden takaa.

Korealainen BusinessKorea-julkaisu on myös kertonut Galaxy S9 Mini -huhuista, joiden osalta se viittaa yhdysvaltalaiseen sijoitusanalyysitarjoajaan Valuewalkiin.

Galaxy S9 Miniin huhutaan tulevan alle 5 tuuman näyttöä, kun Galaxy S9:n odotetaan edelleen tuevan 5,8 ja Galaxy S9+:n 6,2 tuuman näytöllä. Myös Galaxy S9 Minin näyttö kaareutuisi laitteen reunoille suurempien tavoin.

Lisäksi luonnollisesti mielenkiintoisin kysymys mahdollisesta Galaxy S9 Ministä liittyy sen tekniikkaan: vielä ei tiedetä, onko tulossa pienikokoinen puhelin huippuluokan ominaisuuksilla vai tavanomaisempi keskisarjan laite.

Yleisesti Galaxy S9 -puhelinten odotetaan tänä vuonna tulevan jo varhain vuodenvaihteen jälkeen. Julkistus- ja myyntiintulo voivat tapahtua esimerkiksi jo helmikuun aikana, kun tänä vuonna Galaxy S8 -puhelimet tulivat myyntiin vasta huhtikuun lopulla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  Noi minit ei ole koskaan aikaisemmin vastannut huippulaitteen tehoja joten saa nähä tuleeko tälläkään kerralla S9 tehoilla vai heikompana

 2. Hendriks

  Huhuja on joka vuosi,.

  • Hendriks

   niinjuib minä…yksi huhu,.

   • Henriks

    Mää, huhuilen muutenkin täällä.

Tuoreimmat jutut