Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Pixel 2 -puhelimet ongelmia täynnä: taas kaksi uutta vikaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Pixel 2 XL ja Pixel 2.

Google Pixel 2 XL ja Pixel 2.

Googlen tuoreista Pixel 2 -puhelimista on paljastunut erinäisiä, ainakin pientä määrää puhelimista koskevia ongelmia enemmän kuin moni jaksaa enää muistaa.

Jälleen kerran esiin on noussut kaksi uutta ongelmaa.

Puhelimista suurempinäyttöistä Pixel 2 XL:ää vaivaa myös kosketusnäytön toimimattomuus lähellä sen reunoja. Vika vaikuttaisi koskevan vain osaa Pixel 2 XL -puhelimista. Google on kertonut tutkivansa asiaa ja pyrkii korjaamaan ongelman tulevassa ohjelmistopäivityksessä. Ongelma juontuu ilmeisesti liian voimakkaasti toimivasta vahinkokosketusten vastaisesta ominaisuudesta.

Aiemminkin merkittävimmät ongelmat Pixel 2 -puhelimista ovat liittyneet juuri Pixel 2 XL:n näyttöön, joka on todettu poikkeuksellisen herkäksi kuvan palamiselle kiinni näyttöön. Google on sittemmin päivityksessä tehnyt lukuisia toimenpiteitä, jolla ei-toivottuja vaikutuksia näytössä on pyritty vähentämään.

Toiset käyttäjät puolestaan valittavat nyt Pixel 2 -puhelimensa kameroiden, sekä taka- että etukameran, kuvassa esiintyvän erikoista välkkymistä ja viivoittumista LED-valoja kuvattaessa. Myös tältä osin ongelma näyttäisi esiintyvän vain osassa puhelimia sekä satunnaisesti eri tilanteissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Wille

    Vähän niinkuin iphone 10

  2. Hendriks

    Täysi vitsi, Google!. 👎

  3. herrahoo

    Sinänsä jännä, että vaikka erään toisen valmistajan laitteesta tuntuu tippuvan ongelmauutisia joka toinen päivä, niin moista otsikointia kysein firman tuotteelle on hyvin vaikea kuvitella.

Tuoreimmat jutut