Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näyttääkö tuleva iPad-malli tältä? Huhujen perusteella luotiin jo kuva – esillä odotetut pienemmät reunukset näytön ympärillä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applelta huhutaan vahvasti olevan tulossa ensi vuonna uusi iPad-malli, jossa otetaan käyttöön iPhone X:stä tuttu Face ID -kasvontunnistus. Sen myötä myös laitteen näytön ylä- ja alareunukset ovat pienenemässä.

Vuotaneita kuvia tai muuta materiaalia tulevasta iPad-mallista ei ole vielä nähty, mutta iDropNews on jo julkaissut oheiset huhujen perusteella luomansa kuvat. Niissä uuteen iPad-malliin on kuviteltu yhtä suuri näytönreunus jokaiselle sen reunoista.

Bloombergin mukaan ainakin yksi uusi iPad-malli vastaa 10,5 tuuman nykyistä iPad Prota näytön kooltaan, mutta tässä uudessa iPadissa olisi nykyistä pienemmät näytön reunukset erityisesti pystyasennossa näytön ylä- ja alapuolella eikä enää kotipainiketta eikä näin myöskään Touch ID -sormenjälkitunnistinta.

Face ID -kasvontunnistuksen ohella tuleva iPad saisi todennäköisesti myös jo iPhone X:ssä nähdyt muut TrueDepth-etukamerajärjestelmän toiminnot eli muun muassa Animojit. TrueDepth-kamerajärjestelmä koostuu tavanomaisen kameran ohella infrapunakamerasta, infrapunavalosta sekä pisteprojektorista.

Luonnollisesti tuleva iPad sisältäisi myös aiempia malleja tehokkaamman Apple-järjestelmäpiirin.

Uusi huippu-iPad olisi tulossa Bloombergin myöhemmin ensi vuonna, hieman yli vuoden päästä edellisestä iPad Pro -uudistuksesta, joka tapahtui tänä vuonna kesäkuun alussa WWDC-tapahtumassa.

Bloomberg kertoo Applen valmistelevan uutta versiota myös Apple Pencil -kynästään sekä sen ominaisuuksista iOS-ohjelmistossa.

Pitkän laskun jälkeen Apple on onnistunut viimeisinä vuosineljänneksinä kääntämään iPadien toimitukset ja myynnin jälleen kasvuun. Merkittävästi uudistuvat uudet mallit voisivat piristää kysyntää edelleen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Reunukset ovat liian pienet käsissä käyttöä varten!. Joten toiv., ei!.

  • Hendriks

   En usko menestykseen!.

   • Azazel

    Ei ollu uutta. Et usko mihinkään

 2. Azazel

  hyvä että reunat pienenee mut ei ihan noin kapeet tarvis olla :)

 3. nakke

  Lovi unohtu kuvasta.

  • Azazel

   iPad ei tarvii mitä lovea ja sitä siihen ei tuu

 4. Matti#2

  Voisi mennä air2 vaihtoon.

  • Hendriks

   Air 2 pelaa edelleen hyvin, liiankin hyvin?. 🤔

   • Matti#2

    Totta. Mutta onneksi on näyttö halki, niin voi perustella itselleen miksi ostaa uusi.

    • Azazel

     Toi on just perfect syy 👍👍

 5. Ink-stressaaja

  Omalta osalta tabletit ovat vieläkin vähän väliinputoajia. Ennestään löytyy jo deskarikone, läppäri ja älypuhelin, niin ei oikein tule mieleen mitä tällaisella tekisi. Eri asia sitten jos ei ole läppäriä tai deskaria ennestään.

  • 12345

   Itselläni tabletti korvaa suurelta osin älypuhelimen älytoiminnot ja kotona sitten on pöytäkone. Puhelimien hinnat on karanneet täysin käsistä, tabletit on halvempia ja onhan isolla näytöllä paljon mukavampi surffailla. Luuri hoitaa oikeastaan vain netin jakamisen tabletille ja puhelu/viesti toiminnot. Läppäriä ei oo koskaan ollutkaan, mutta kyllä tällä tabletilla oystyy jopa nettisivuleiskaakin vääntämään. Toki pääasiassa pc:llä suuremmat urakat + tietty pelaaminen.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Näin se vähän on. Jos sille ei oikeasti ole mitään spesifistä käyttöä niin tabletilla ei tee mitään. Kaikille kavereille, jotka harkitsee tabletin hankkimista, kehoitan aina miettimään, mitä oikeaa tarvetta se tabletti palvelee. Koska tiedän monia, joilla tabletti on jäänyt pölyttymään nurkkiin.

Tuoreimmat jutut