Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-analyytikko: iPhone X:n kysyntä vahvaa – iPhone 8:n myynti pettymys, iPhone 8 Plussan yllätys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone X ja iPhone 8 sekä iPhone 8 Plus.

iPhone X ja iPhone 8 sekä iPhone 8 Plus.

Applen uusista iPhone-malleista iPhone 8:n kysyntä on jäänyt pettymykseksi, kun taas iPhone 8 Plussan kysyntä on yllättänyt positiivisesti, arvioi KGI Securitiesin Apple-analyytikko Ming-chi Kuo, jonka raportista kertoo muun muassa 9to5Mac-sivusto.

Uuden iPhone X -huippumallin todellinen kysyntä pysyy sen sijaan hämärän peitossa vielä ensi vuoden puolelle asti, sillä sen saatavuus kysyntään nähden on toistaiseksi heikko.

Kuo odottaa nyt iPhone X:n tuotannon yltävän 25-27 miljoonaan puhelimeen viimeisen vuosineljänneksen aikana ja 22-24 miljoonaa näistä ehdittävän myös myydä vielä joulukuun neljänneksellä.

Ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä iPhone X:n tuotanto kasvaa vielä 35-45 prosenttia. Kuo odottaa vahvaa kysyntää iPhone X:lle myös Kiinasta, jossa lahjasesonkia, kiinalaista uuttavuotta, vietetään vasta helmikuussa länsimaisen kalenterin mukaan.

iPhone 8:n kysynnän Kuo arvioi ”odotettua matalammaksi”, koska laite tarjoaa vain ”vähän merkittäviä myyntiargumentteja”. iPhone 8:n alkuvuoden tuotannon Kuo odottaakin nyt laskevan kuluvalta viimeiseltä neljännekseltä 50-60 prosenttia.

Sen sijaan yllättäen samaan aikaan suurempi iPhone 8 Plus myy hieman ennakko-odotuksia paremmin.

Kuo odottaa, että iPhone-puhelinten yhtenä kokoonpanijana toimiva Hon Hai/Foxconn aikoo vaihtaa osan iPhone 8 Plus -tuotantolinjoistaan iPhone X:n valmistukseen.

Apple itse on todennut vain ennustavansa kuluvalle neljänneksellä ennätysmäistä 84-87 miljardin dollarin liikevaihtoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Dave

  Ei Jobsin eläessä olisi tullut malleja tuollavauhdlla markkinoille.Jobsin kuoleman jälkeen Iphoneissa ei ole nähty mitään mullistavaa keksintöä, paljon kyllä muilta kopioituja ominaisuuksia… Ennen oli niin, että muut kopioivat Applelta kaikkea. Iphonen muoto on pysynyt aika samana, ja muut valmistajat kopioivat sen melkein suoraan omiin kännyköihin… Iphone 6s plussa käytössä, ainua miinus, että prosessori on Samsungin, joka syö akkua hurjasti 4g nettikäytössä, onneksi ei wlanissa.

  • Hendriks

   ”So there are definitely circumstances under which the TSMC phone will last longer than the Samsung phone, but it’s not a universal problem. A Samsung chip that’s mostly idling or even one under modest CPU and GPU load, though, is going to behave in just about the same way as a TSMC chip. And the kinds of CPU-intensive work that the Samsung chip seems to struggle with just aren’t that common on smartphones. Most of the time, iPhone 6S battery life should be similar no matter which chip your phone is using.”

   .

 2. Hendriks

  5SE?.

  • Azazel

   sellaista ei ole olemassa ku 5SE. Se on pelkkä SE eikä 5SE enkä tiedä mist ton oot päähäs saanu :D

   • Hendriks

    Viestisi ei vastannut itse asiaan, 🙄. Tyhjää puhetta.,

 3. Mooses80

  8+ ei olis pitäny edes julkasta😏 kuka haluaa pienemmän näytön isommassa rungossa? EI KUKAAN JOKA TYKKÄÄ APPLEN TUOTTEISTA! se on syöny ihan turhaan äxän resulsseja. Jollekki pitäis nyt antaa kenkää johdosta

 4. Luurix2

  iPhone X:n kysyntä on ollut erityisen laajaa tuolla teknisen tuen puolella. 🙀 😂

  • Luurix2

   😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😅😅

   Kehukaa nyt joku mun vitsiä? 🤣

   • herrahoo

    Ei tainnut olla vitsi…

 5. Luurix2

  Mitä eroa on iPhonella ja romukaupalla? Romukaupasta löytää toimiviakin laitteita. 🙀 😂

 6. Luurix2

  GSMArenan yhteenveto iPhone X:n testistä: ”We are sure Apple will work things out with iOS and the X exclusive gestures, and eventually all the pieces will come together. But right now, the iPhone X feels like a rushed product with beta software, overhyped and overpriced. Not to mention it only comes in one screen size which would mean users looking for a proper large-screen experience hardly have an option in Apple’s portfolio.” 😳 👎

Tuoreimmat jutut