Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisten kehittämä South Park -peli nyt julki ja ladattavissa Android- ja iOS-laitteille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Ubisoftin suomalaisen RedLynx-pelistudion kehittämä South Park: Phone Destroyer on nyt ladattavissa Android- ja iOS-laitteille. Sekä tosiaikastrategioiden että korttipelien pelimekaanikoita yhdistelevä peli sijoittuu tuttuun tapaan South Parkin Koloradoon, jossa päähahmo lyöttäytyy yhteen Cartmanin, Kylen, Stanin, Kennyn ja muiden muodostamaan cosplay-seurueeseen.

Tyylinsä puolesta South Park: Phone Destroyer nojaa samaan taiteelliseen ja humoristiseen ilmeeseen, joka on aiemmin tullut tutuksi South Park: The Fractured But Wholesta ja South Park: The Stick of Truthista. Samalla Phone Destroyer tarjoaa runsaasti omaa pelattavaa, sisältäen noin 60 yksinpelitehtävää sekä yli 80 kerättävää pelikorttia.

Pelimekaniikan osalta South Park: Phone Destroyer ottaa vaikutteita suositusta Clash Royale -mobiilipelistä, jossa pelaaja kortteja pelaamalla kerää joukkoja ja käyttää taikoja, tavoitteen ollessa vastustajan tuhoaminen. Peli sivuaa myös aiemmin syksyllä konsoleille ja PC:lle julkaistun The Fractured But Wholen strategiamekaniikkaa.

South Park: Phone Destroyer on tällä hetkellä ladattavissa ilmaiseksi Googlen Play-kaupasta sekä Applen App Storesta. Julkaisunsa jälkeen South Park: Phone Destroyer on noussut App Storen latauslistoissa Yhdysvalloissa kahdeksanneksi, minkä lisäksi pelistä torstaina julkaistu YouTube-traileri on tähän mennessä kerännyt noin 150 000 katselukertaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Latest Finnish phenom,”

  ”Finnish”,.

  Pienikin se riittää, 🙄.

  • Hendriks

   En usko menestykseen, 🙄.

Tuoreimmat jutut