Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen Clips-sovellus sai merkittävän päivityksen – uusi Selfietilanteet-ominaisuus vain iPhone X:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Esimerkki 360 asteen Selfietilanteesta, jossa oman selfien saa "teleportattua" erilaisten 360 asteen taustojen päälle.

Esimerkki 360 asteen Selfietilanteesta, jossa oman selfien saa ”teleportattua” erilaisten 360 asteen taustojen päälle.

Apple julkaisi iOS 11.1.1 -käyttöjärjestelmäpäivityksen ohella tänään myös merkittävän päivityksen Clips-sovellukseensa.

Clips on alun perin huhtikuussa julkaistu sovellus, joka on suunniteltu videoiden yksinkertaiseen muokkaamiseen sekä jakamiseen.

Clipsin tänään julkaistu uusi versio tuo mukanaan pitkän listan uudistuksia. Sovelluksen käyttöliittymää on uudistettu monella tavalla. Merkittävin uudistus on kuitenkin täysin uusi ominaisuus, Selfietilanteet, joka toimii vain uuden iPhone X:n kanssa.

Selfietilanteissa kamerakuvasta voi poistaa taustan ja asettaa oman selfiensä tilanteen mukaisen suodattimen kera animoituihin 360 asteen näkymiin. Erilaisia tilanteita on tarjolla 12 kappaletta. Mukana on myös Star Warsin Millennium Falcon sekä Mega-luokan tähtihävittäjä.

Lisäksi Clips on saanut myös uusia tarroja ja julisteita, niitäkin myös Tähtien sodan hengessä kuin myös Mikki Hiirenä ja muina Disney-hahmoina. Myös tehosteiden ja suodattimien osalta mukana on uusia vaihtoehtoja.

Clips tukee nyt myös iCloud-pilvitallennusta, jonka ansiosta muokkaamisen voi vaikkapa aloittaa iPhonella ja jatkaa sitä iPadilla.

Uusi Clips 2.0 on nyt ladattavissa App Storesta. Clips vaatii vähintään iPhone 5s:n, iPad Airin, iPad mini 2:n tai uudemman iOS-laitteen, varustettuna vähintään iOS 11.1 -käyttöjärjestelmäversiolla.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut