Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple lupaa ohjelmistokorjauksen iPhone X:n näytön hyytymiseen kylmässä – ongelmista raportoitiin jo plussa-asteilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple iPhone X.

Apple iPhone X.

Apple on vahvistanut havainneensa iPhone X:n näytön kylmäongelman ja tuovansa siihen korjauksen tulevassa ohjelmistopäiivtyksessä.

Eilen raportoitiin laajasti joidenkin käyttäjien kokemista ongelmista iPhone X:n näytön hyytymisestä jo alle 10 asteen lämpötiloissa. Applen kommentin perusteella ongelmat näytössä näyttäisivät johtuvan nopeasta ja merkittävästä käyttölämpötilan vaihtumisesta, ja esiintyvän näin esimerkiksi siirryttäessä sisältä kylmään ulkoilmaan.

”Olemme tietoisia, että joissakin tapauksissa iPhone X:n näyttö muuttuu väliaikaisesti kosketukseen vastaamattomaksi lämpötilan vaihtuessa nopeasti kylmään ympäristöön. Joidenkin sekuntien jälkeen näyttö reagoi jälleen täysin”, kertoo Applen muun muassa The Loopille antama kommentti.

Apple on muistuttanut myös, että iPhonelle annettu virallinen käyttölämpötila on 0-35 astetta.

Koska Apple nähtävästi uskoo pystyvänsä korjaamaan tai ainakin merkittävästi vähentämään näytön hyytymistä lämpötilamuutoksissa, ei ongelmassa näytä olevan ole kyse laitteisto-ongelmasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei Kalifornian lämmössä tule ajateltua tällaisia triviaaleja asioita, 🙄.

  • Hendriks

   En usko menestykseen, 🙄.

   • Azazel

    sä et usko edes ittees

 2. Luurix2

  Mitä eroa prätkällä ja iPhonella? Prätkällä on pidempi käyttösesonki. 😂 😂

  😂

  • Luurix2

   Lol!!!!!!!!!!!! 😂😅😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 3. kukez

  lisätään kylmällä vähän suorittimen kuormitusta niin saadaan puhelimeen lämpöä

 4. Luurix2

  Meneeköhän lupauksesta käytännöntoteutukseen vielä toiset kolme vuotta? 😂

 5. Ismo

  Ongelmat lienee ihan todellisia, erityisesti vanhalla akulla. Pojalleni olen antanut käyttöön kaikki työpaikalta jääneet vanhat iPhonet (esim. iPhone 5) ja hän on tuosta ”jäätymisestä” valittanut, ja haluaakin siksi seuraavaksi Androidin (ostan todennäköisesti Nokia 5:n).

  MUTTA… Applen puhelimia on kuitenkin myyty suomessa, pohjoismaissa, kanadassa, japanissa, venäjällä jne. aivan helvetillisiä määriä tämän 10 vuoden aikana!!! Joten jos ongelma olisi ihan todella merkittävän laaja, niin luulisi näkyvän myynnissä ja asiakastyytyväisyydessä. Eli veikkaan että ongelma saadaan kyllä esiin testeissä, sitä en kiistä, mutta että se haittaisi MERKITTÄVÄSTI laajempaa käyttäjäkuntaa, niin sitä en vaan faktojen valossa usko.

  Ongelmat aina korostuu nettikeskusteluissa. Jos menee vaikka Audi Finnsin foorumille niin siellähän saa sellaisen kuvan että Audi on aivan paska auto, koska harva viitsii postailla viestejä siitä miten kaikki toimii kuin unelma.

  Teoriani vahvistukseksi kerrottakoon, että minulla ei ole luuri jäätynyt kertaakaan, ja olen käyttänyt iPhonea 4S:stä lähtien. Nyt käytössä X.

 6. SANDY

  Viasta toiseen, kun yksi selviää niin toinen tulee tilalle

  https://www.io-tech.fi/uutinen/applen-iphone-x-huippumallit-karsivat-viallisista-naytoista/

  • Marko

   Näkyy se Samsungilla laatu muuallakin kun sen omissa puhelimissa.

 7. Häkäpönttö

  Uusimpien huhujen mukaan Apple tuo markkinoille erillisen lämmittimen iPhone X:ää varten. Lämmitin painaa n. 2 kg. Lämmitintä varten Apple tuo markkinoille suojakotelot, jotka maksavat alkaen 299€. Niin, se itse lämmitin maksaa rapsakat 699€.
  Näin iPhone X:n kylmäkäyttöön liittyvät ongelmat ovat muisto vain.

  • Jiipee

   Ja tietysti lämmittiminen virtapiuhan saa ostaa erikseen, jos ei halua poljinversiota käyttää

  • rapsakkaa_meininkiä

   Unohdit varmaan kertoa että seuraavassa mallissa lämmittimen pistoke on poistettu ja lisähintaan saa ostettua polttoainelämmittinmen. ;-)

 8. Henrik1

  Pakko sanoa,ettei Applella oikein ”rahakkaasti nyt mene”. Takaiskuja tulee jokaisesta suunnasta. http://mobiili.fi/2017/11/10/videolla-iphone-xn-face-idta-huijataan-maskilla/ 🤔

  • Vili

   Millä tavalla tämä on takaisku? Eihän tuolla ole mitään merkitystä oikeassa elämässä. Jos joku on valmis tekemään susta 3D pään ja saa siihen kaiken tarvittavan datan niin eiköhän se saa sen puhelimen helpommallakin auki siinä tilanteessa :D

   • Hendriks

    Kumpiko on varmempi tässä tapauksessa, iiris vai naama? Eikö iirisskanneri vain ole kiva.

Tuoreimmat jutut