Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC mielii takaisin kaksoiskameramarkkinoille – paluuta kaavaillaan ensi vuodelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC julkaisi vastikään U11+:n, mutta nyt yhtiö on kertonut myös suunnitelmistaan tulevaisuudelle. Vuonna 2018 on vuorossa muun muassa paluu kaksoiskameramarkkinoille.

HTC oli aikanaan ensimmäisten joukossa varustamassa älypuhelimiaan kaksoiskameroilla. Yhtiö kuitenkin luopui teknologian kehittämisestä kenties ennen aikojaan, mutta nyt on aika palata kilpailuun. ”Julkaisemme ehdottomasti kaksoiskameralla varustetun älypuhelimen ensi vuonna, mutta meidän pitää keksiä keino erottua joukosta”, lupaili HTC:n toimitusjohtaja Chialin Chang HTC U11+:n julkistustilaisuudessa Taiwanissa.

HTC on viime aikoina kunnostautunut mainioiden älypuhelinkameroiden valmistajana, ja HTC U11 piti hetken jopa hallussaan kaikkien aikojen parhaan kamerapuhelimen titteliä.

HTC:n tarkemmista suunnitelmista ensi vuodelle ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa kamerateknologiasta puhumattakaan, mutta yhtiö tyytyy jälleen julkaisemaan vain viidestä kuuteen erilaista älylaitetta. Pyrkimyksenä on myös lähitulevaisuudessa lähteä valloittamaan Kiinan valtavia keskihintaisten älypuhelinten markkinoita.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut