Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen kuljetusauto ryöstettiin San Fransiscossa – saaliilla arvoa satoja tuhansia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple iPhone X.

Applen iPhone X on nyt julkaistu, ja innokkaimmat fanit ovat totuttuun tyyliin jonottaneet yön yli saadakseen omansa. San Fransiscossa Yhdysvalloissa puolestaan uutuus-iPhoneja kuljettanut auto on joutunut ryöstön kohteeksi.

Valkoisella Dodgella liikkunut mieskolmikko onnistui kähveltämään tarkalleen 313 iPhone X -älypuhelinta paikallisen Apple Store -kaupan eteen parkkeeratusta kuljetusautosta. San Fransiscon poliisin mukaan varkaat saivat saalista yhteensä noin 370 000 Yhdysvaltain dollarin eli yli 300 000 euron arvosta.

Varkautta todistanut siivooja onnistui räpsäisemään kuvan epäillyistä, mutta heitä ei ole vielä onnistuttu löytämään. Kaikille iPhone X:n ennakkoon varanneille riittää kuitenkin laitteita, mutta hyllyt saattavat San Fransiscon Apple Store -kaupassa näyttää jonkin aikaa tyhjänpuoleisilta.

Applen iPhone X on nyt tuotu myyntiin myös Suomessa, ja sen hinnat alkavat 1 179 eurosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Joni

  Oikea alkaen hinta on 1179 €*

 2. Hendriks

  Rikollisuus on raukkamaista, 👎.

  • RIITTÄÄ JO

   YLLÄPIDOLLE VIESTIÄ NYT TÄMÄ KAVERI TÄÄLTÄ POIS!!! TÄSSÄHÄN TULEE OIKEIN KIUKKU JA VETÄÄ VETÄÄ JALLUA,,,MUUTEN KIVA SIVU MUT YKS SURULINEN TAPAUS PILAA KAIKKIEN PÄIVÄN,,,EN KESTÄ ENÄÄ!!!!

   • Iama Nieger

    Älä huuda.

Tuoreimmat jutut