Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokialta analoginen kello älyominaisuuksilla – tällainen on Withings Steel HR

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Withings Steel HR

Nokialle nykyään kuuluva Withings on esitellyt uuden rannekellon, joka tuo kuntoiluseurannan ja älypuhelimen ilmoitukset perinteiseen analogiseen kelloon. Nokian mukaan Withings Steel HR yhdistää ranskalaisen muotoilun, sykeseurannan ja jopa 25 päivän akkukeston.

Teräsrunkoisesta kellosta tulee tarjolle kaksi versiota. 36 millimetrin versio sisältää 18 millimetriä leveän silikonirannekkeen mustana tai valkoisena, kun taas 40 millimetrin kello tulee tarjolle mustan 20 millimetriä leveän rannekkeen kanssa.

Kelloon kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia. Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa, ja sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä.

Steel HR toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

Withings Steel HR:n myynti alkaa lokakuussa. Hinta pienemmälle mallille on 189,95 euroa ja isommalle mallille 199,95 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Nice. Tuo sykkeenmittaus ranteesta on alkanut kiinnostamaan unettomuuden takia. Tuolla voisi analysoida unen laatua(?)

  Nättihän tuo kello on, ehkä mattapintaisena/harjattuna olisi vielä tyylikkäämpi.

  • Moniväriledi

   Kuka nukkuu kello ranteessa? Itselläni unettomuus alkaisi varmaan tuon käytön myötä. Kai se toimii, vaikka ottaa yöksi pois?

   • Matti#2

    Sillä voisi mitata unen aikana sykettä, josta näkee rem unen pituuden. En ole ikinä nukkunut kello kädessä, joten en tiedä miten se häiritsee.

 2. Nokiamies

  Kuulostaa erittäin lupaavalta. Suurin osa maailman ihmisistä haluaa tietää mitä kello on, joten tälle on valtavat markkinat.