Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5:lle uusi päivitys – korjaa Wi-Fi-haavoittuvuuden sekä tuo muita korjauksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 5.

OnePlus 5.

OnePlus on julkaissut OnePlus 5 -puhelimelleen uuden korjauspäivityksen, OxygenOS 4.5.14 -version.

Kyse on pienestä päivityksestä, joka tuo tietoturva- ja muita korjauksia. Tärkeimpänä uusi versio paikkaa OnePlus 5:stä hiljattain paljastuneen laajasti eri Wi-Fi-laitteiden WPA2-salausprotokollaa koskeneen haavoittuvuuden.

OnePlussan mukaan muita OxygenOS 4.5.14:n parannuksia ovat akunkeston optimointi joissakin tilanteissa, GPS-paikannuksen tarkkuuden optimointi sekä yleisiä virhekorjauksia. Lisäksi päivitys lisää tuen Intiassa Airtel-operaattorilla VoLTE-puheluille sekä taajuudelle 66 Kanadassa Freedom-operaattorilla.

Totuttuun tapaan myös OxygenOS 4.5.14:n jakelu tapahtuu vaiheittain tulevien päivien aikana. Ensimmäiset käyttäjät saavat päivityksen jo tänään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Eihän näissä puhelimissa muuta olekaan, kuin isompia ja pienempiä vikoja!. 😂

  • Apple floppi

   Niissä ei akut räjähtele iPhonen tyyliin.

 2. Toyish

  Tulee melko varmasti uuden tietoturvapäivityksen kanssa Open Beta 18 (OP3T) versioon.

 3. Oneplus 5

  Joo, päivityksen jälkeen Bluetooth yhteys ei toimi moitteettomasti kajarille ainakin Spotify sovelluksella laittaa musiikin silloin tällöin pauselle, ihan sama käyttikö puhelinta vai ei.. Vika ajottaista, mutta ärsyttävä. Onko muilla ollut vastaavaa? Kajari on Sony – SRS-XB20.

  • Hendriks

   😂😂😂!.

  • Christian

   Itsellä ei ongelmia bt:n kanssa. Yhteys toimii niin Lg Urbaneen, Harman/Kardon Studio 3:en kuin JBL:n kuulokkeisiinkin ilman ongelmia.

Tuoreimmat jutut