Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppin hymiöt uusiksi Androidilla – päivitys nyt saatavilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uutisoimme aiemmin WhatsAppin suunnitelmista tuoda sovellukseen omat emojinsa Applen vastaavien sijaan. Beetaversiossa testatut emojit ovat nyt kaiken Android-kansan saatavilla.

Tähän asti WhatsAppissa on alustasta riippumatta, selainversio mukaan lukien, viestitelty Applen emojein ja täten on varmistettu sujuva käyttö esimerkiksi iOS- ja Android-laitteiden välillä. Uudet, Android-käyttäjien iloksi tulevat hymiöt eivät juurikaan eroa aiemmin käytetyistä, mikä on todennäköisesti tarkoituskin.

Nyt saatavilla on myös uuden Unicode-standardin versiossa mukaan tulleita Emoji 5.0 -emojeita, joita Apple ei ole valikoimaansa ehtinyt vielä lisätä lainkaan.

Facebook, jonka alle myös WhatsApp kuuluu, on tulevaisuudessa tekemässä laajemminkin muutoksia käyttämissään emojeissa. Aiemmin Facebook Messengerillä oli omanlaisensa, mutta jatkossa ne korvautuvat Facebookin pääsovelluksesta tutuilla emojeilla, kertoo Android Police -sivusto.

WhatsAppin hienokseltaan uudistetut hymiöt ovat nyt saatavilla kaikille Android-käyttäjille, ja ne mukanaan tuova päivitys on ladattavissa Googlen Play-kaupasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Emojien tulisi olla samat laitteesta ja alustasta riippumatta!.

Tuoreimmat jutut