Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-analyytikko: ensi vuoden iPhone tulee ajallaan ja tutuilla ominaisuuksilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen logoApple-analyytikko Ming-Chi Kuo uskoo vuoden 2018 iPhone-mallien tulevan ajallaan ja tutuilla ominaisuuksilla. iPhone X:n tuotannon tasaantuessa alkuvuonna, uskoo Kuo ensi vuoden iPhone-mallien käyttävän samaa TrueDepth-tekniikkaa ja Face ID -kasvojentunnistusta. Näin ollen Apple olisi hylkäämässä tänä vuonna iPhone 8:ssa ja iPhone 8 Plussassa nähdyn Touch ID -sormenjälkilukijan.

Aikataulun osalta Kuon uskoo ensi vuoden puhelinjulkistuksen tapahtuvan syyskuussa ja puhelinten tulevan pian julkistuksen jälkeen kauppoihin. iPhone X:n kohdalla tilanne on Applen kannalta harvinainen, sillä syyskuussa julkistettu puhelin tulee myyntiin vasta marraskuussa ja toimitusmäärät ovat arvioiden perusteella huomattavasti normaalia pienemmät.

Aikaisemmin Kuo on ennustanut Android-valmistajien pääsevän kasvojentunnistusteknologiassa ”kypsälle” tasolle vuoden 2018 jälkipuolella tai vuoden 2019 alkupuolella. Näin ollen Applella ei ole merkittävää painetta muuttaa ensi vuonna omaa TrueDepth-tekniikkaansa, vaan Face ID tulee toimimaan pitkälti samalla tavalla kuin iPhone X:ssä. Sen sijaan teknologian laajenemista uusiin laitteisiin voidaan odottaa ja iPhone-puhelinten lisäksi Kuo uskoo myös ensi vuoden iPad-mallien käyttävän Face ID:tä.

Lisää Kuon sanomisista voi lukea AppleInsiderista, joka on saanut tilaisuuden tutustua Kuon alkuperäiseen tutkimusraporttiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ja halvempien mallien hinnat nousevat myös, 🤔. Päivitetty 5SE?.

  • Trendinä floppi

   Apple on nyt pysyvästi floppien ketjussa.

   • Henrik1

    Ainakin toistaiseksi.
    Huawei lisää etumatkaa Applen… kakkospaikalla.

Tuoreimmat jutut