Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi BlackBerry-puhelin tulossa – KEYone saamassa jatkoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BlackBerry KEYone.

BlackBerry KEYone.

Ensimmäiset tiedot tulevasta BlackBerry-puhelimesta, mahdollisesta KEYonen seuraajasta, ovat paljastuneet.

BlackBerry-puhelimiakin nykyisin valmistavan TCL:n verkkosivuilta paljastui sittemmin jo poistettu tulevan BlackBerry-puhelimen ominaisuuksia listaava UA-profiilitiedosto. Nämä UA-profiilitiedostot kertovat sisällöntarjoajille laitteiden teknisistä ominaisuuksista standardoidulla tavalla.

Paljastuneen puhelimen mallikoodi on BBF100-1, joka on jatkoa BlackBerry KEYonen BBB-100-1- ja hiljattain julkistetun BlackBerry Motionin BBD100-1-mallikoodeille.

Tiedot paljastavat tulevan puhelimen säilyttävän saman poikkeuksellisen 1620×1080 pikselin näyttötarkkuuden kuin KEYonessa, jossa näytön koko on 4,5 tuumaa. Näytön koon säilyminen ennallaan ei kuitenkaan ole vielä varmaa, mutta melko todennäköistä. Puhelimessa olisi edelleen fyysinen QWERTY-täysnäppäimistö KEYonen ja BlackBerry-puhelinten perinteen mukaisesti.

Lisäksi toinen tärkeä paljastunut tieto on tulevan puhelimen sisältämä Qualcomm Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri. BlackBerry KEYonessa käytössä on Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, johon nähden Snapdragon 660 edustaa uudempaa sukupolvea ja tuo mukaan niin lisää suorituskykyä kuin uusia mahdollisuuksia toiminnoissakin.

Tulevasta BlackBerry-puhelimesta ei vielä toistaiseksi tiedetä muuta. Myös tiedot tulevan uutuuden julkistuksen ja myyntiintulon aikataulusta ovat näin vielä täysin auki.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen,.

  • Azazel

   Pidä omana tietona. Laitat jokaiseen saman

   • Hendriks

    Minulla on oikeus mielipiteisiin, jotka eivät ole samansuuntaisia sinun kanssasi!. 🙄

   • Hendriks

    PS., Olen usein ollut oikeassa!.

    • Hannes

     Pessimisti ei pety.

 2. kode

  Toivotaan, että Noksu-HMD:kin palaa vielä qwerty-puhelimiin. Aika niche-tuotteitahan nuo ovat, mutta kun samalla laittaa kuntoon tietoturvan ja muotoilun niin yritykset epäilemättä ovat ainakin kiinnostuneita.

  • Hendriks

   Blackberry oli aikanaan maailman suosituin business-puhelin!.

Tuoreimmat jutut