Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Haluatko Googlen Pixel-puhelimista tutut ominaisuudet itsellesi? Action Launcherin uusi versio julkaistu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel.

Kun Google julkaisi viime vuonna Pixel ja Pixel XL puhelimet, esitteli yhtiö samalla myös uuden Pixel Launcherin. Käytännössä Pixel Launcher tuo Androidiin joukon käyttöliittymämuutoksia sekä graafisia parannuksia. Nimensä mukaisesti Pixel Launcher on suunniteltu nimenomaan Googlen Pixel-laitteita silmällä pitäen.

Jos omasta taloudesta ei Pixel-puhelinta tai muuta yhteensopivaa puhelinta löydy, on Action Launcher varteenotettava vaihtoehto vastaavien ominaisuuksien tuomiseksi puhelimelle. Uudessa Version 30 -päivityksessä monet Pixel 2:sta ja Pixel 2 XL:stä tutut ominaisuudet on tuotu joko suoraan tai hieman muunneltuina Androidille.

Yksi esimerkki Action Launcherin mukanaan tuomista uudistuksista on Pixel 2 -tyylinen At a Glance -widgetti. Widgetti kerää näytön ylälaitaan ajankohtaiset asiat, kuten päivämäärän, sään ja tulossa olevat kalenteritapaamiset.

At a Glance -widgetin lisäksi Action Launcher tarjoaa muun muassa kustomoitavat pikateemat, sovelluskuvakkeista avattavat widgetit ja uusitun hakupalkin. Myös yhteensopivuutta Galaxy S8 ja Galaxy Note 8 puhelinten kanssa on paranneltu.

Tarkemman kuvan Action Launcherin toiminnasta saa alla näkyvältä esittelyvideolta. Lisäksi Action Launcher on julkaissut omassa blogissaan kirjoituksen uuteen päivitykseen liittyen.

Kuvassa Googlen viime vuonna julkaisema Pixel Launcher.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Enemmän kaipaisi Samsungin lisättyjä ominaisuuksia vanilla Androidiin!. Perus Android on tylsä ja ominaisuuksiltaan heikko,.

  • Matti#2

   Sitten voi ostaa sen Samsungin. Tuskin moni Sampan softaa kaipailee.

   • Hendriks

    Ominaisuudet ja UI ovat kaksi eri asiaa!.

    • Matti#2

     Mitä ominaisuuksia kaipaisit?

 2. Hendriks

  Ylläpito huom.!. Sivuston kello on edelleen kesäajassa!. 😤

  • iHonor

   Ainiin kommentit tulee ajallaan

Tuoreimmat jutut