Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tuttu tarina: Nokia 7 myytiin nopeasti loppuun Kiinassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 7:ssä yhdistyy alumiinirunkoon lasiin niin edessä kuin myös takana.

Nokia 7:ssä yhdistyy alumiinirunkoon lasiin niin edessä kuin myös takana.

HMD Globalin viime viikolla Kiinan markkinoille julkistama Nokia 7 -älypuhelin myytiin nopeasti loppuun, kun se tänään tuli ostettavaksi.

Nokia 7 myytiin loppuun sekä JD.comin että Suningin verkkokaupoissa, joissa yhteenlaskettuna se oli ennen myyntiintuloa ehtinyt keräämään noin 150 000 rekisteröitymistä eli kiinnostuksen osoitusta. Nokia 7:n tänään saataville tuotuja myyntimääriä ei tiedetä.

Myös ensimmäinen uusi Nokia-älypuhelin, Nokia 6, myi useampaan otteeseen erittäin nopeasti loppuun, kun se alkuvuonna tuotiin myyntiin Kiinassa.

Nokia 7 on Kiinassa tarjolla kahtena versiona. 4 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla hinta on 2 499 juania, noin 320 euroa, ja 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla 2 699 juania, noin 345 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Nokia 7 on varustettu 5,2 tuuman IPS LCD -näytöllä, jossa on 1920×1080 pikseliä, 16 megapikselin takakameralla f/1,8-aukolla ja ZEISS-linssillä, 5 megapikselin etukameralla, Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirillä, 4 tai 6 gigatavulla RAM-muistia sekä 64 gigatavun tallennusmuistilla, joka on laajennettavissa muistikortilla. 7,9 millimetriä paksussa puhelimessa on 7000-sarjan alumiinista valmistettu runko ja lasipinta myös takana. Akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia. Nokia 7 tukee USB-C-liitäntänsä kautta myös Qualcommin Quick Charge 3.0 -pikalatausta.

Nokia 7:n myyntiintulosta muualla kuin Kiinassa ei ole vielä tietoa. HMD Global järjestää seuraavan julkistustilaisuutensa 31. lokakuuta Intiassa. Tuolloin julkistettaneen uusi edullinen Nokia 2 -älypuhelin, mutta mahdotonta ei ole, että samalla kerrottaisiin jo myös Nokia 7:n myynnin laajenemisesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Menestyjä

  Uskon menestykseen.! 👌.

 2. Hendriks

  Täysin arvottomia otsikoita, kun myyntimääristä ei tietoja!. 👎 HMD:n touhuja tähän asti seuratessa ollut tarjolla hyvin pieni määrä.,

  • nakke

   Ota nyt kumminkin huomioon, että kyseinen firma on ollut alle vuoden vasta markkinoilla.

 3. KIME1980

  Eikös tässä hiljan ollu arvioita että Nokia nousee parin vuoden sisällä top 5 valmistajaksi.

Tuoreimmat jutut