Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatiin jälleen uusia ominaisuuksia – tarjoavat lisää joustavuutta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapchat on jälleen saamassa uusia ominaisuuksia. Android-versiosta tuttu linkkien monipuolisempi jakaminen tulee iOS-laitteille, jonka lisäksi live-sijainteihin perustuva Snap Map oppii uusia temppuja. Asiasta uutisoi muun muassa Techcrunch-sivusto.

Myös iOS-käyttäjät pääsevät piakkoin linkittämään esimerkiksi uutisia tai Facebook-päivityksiä suoraan valitsemilleen yhteystiedoille. Tärkeä uudistus on myös uusi Ghost mode -tila, joka mahdollistaa oman sijainnin piilottamisen Snap Map -kartalta aluksi joko kolmen tunnin tai vuorokauden ajaksi. Tähän asti live-sijainnin sai asetettua vain joko päälle tai pois, joten uusi, väliaikaisen ”näkymättömyyden” tarjoava ominaisuus lisää kaivattua joustavuutta Snap Mapin käyttämiseen.

Pieni mutta kätevä lisäys on myös mahdollisuus nähdä muiden julkaisemia tarinoita yksinkertaisesti koskettamalla pitkään yhteystiedon kuvaketta milloin tahansa sovellusta käytettäessä.

Uuden päivityksen aikataulusta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta Android-käyttäjät saavat live-sijainteja koskevat uudistukset käyttöönsä jo kuluvan viikon aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut