Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung jakoi lentomatkustajille 200 Galaxy Note8 -puhelinta – markkinointitemppu Galaxy Note7:n unohtamiseksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Viime vuonna Samsung sai paljon ilmaista näkyvyyttä pyytämättä, kun sen Galaxy Note7 -puhelimet ylikuumenivat, kärähtelivät ja aiheuttivat jopa tulipaloja. Note7:stä varoittavista kuulutuksista tuli lentomatkustamisen arkipäivää jopa kuukausien ajaksi.

Nyt Samsung on palannut uudella markkinointitempulla positiivisemmissa merkeissä läsnä lennolle: Samsungin Espanjan osasto nimittäin jakoi Iberia Airlinesin lennolla A Coruñasta Madridiin matkustajille 200 uutta Galaxy Note8 -puhelinta.

”Kun kompastumme Samsungille, emme vain nouse takaisin ylös – me opettelemme lentämään!” twiittasi Samsung tempusta.

Uuden Galaxy Note8:n myötä Galaxy Note7:n ongelmat ovat painuneet unholaan, sillä toistaiseksi ei ole raportoitu vielä ainoastakaan akun ylikuumenemistapauksesta Galaxy Note8:ssa.

Alla twiiteissä videolla Samsungin uusi tempaus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Hieno tempaus! Onnea kaikille uuden puhelimen saaneille! 😊

 2. Hyvin käytetty rahat

  Voihan 200 000 euroa noinkin käyttää, kirjaimellisesti siis lahjoja 200 ihmistä asiakkaikseen.

  Toisaalta 200 000 eurolla saisi kyllä aika paljon enemmänkin – etenkin tuottavaa – paikallista näkyvyyttä, eli markkinoinnin näkökulmasta hölmösti tehty, kun paikallinen Samsungin sivuliike tuon kuitenkin rajallisesta budjetistaan maksaa.

  Se, että jokin joukko ihmisiä saa laitteen ilmaiseksi ei ainakaan itsessä herätä liiemmin mielenkiintoa käydä ostamassa laitetta kaupasta yli tuhannen euron hintalapulla.

  • Matti#2

   Väitätkö, että luurit maksaa Samsungille 1000/kpl? Tuolla rahalla ei osta edes muutamaa mainosta hesarista, nyt asiasta uutisoidaan ympäri maailman. Fiksu tempaus imo.

   • Hyvin käytetty rahat

    Periaatteessa kyllä, koska Samsungin paikallinen sivuliike maksaa emoyhtiölle laitteista omasta budjetistaan. Ei niitä lähetetä varastolta omaa hyvyyttään edes oman firman sivuliikkeelle, jonkun ne on aina maksettava, myös Samsungin sisällä.

    Tyhmäähän on Hesariin kalliita mainoksia laittaa etenkään puhelimista, kun 200 000 euroa voi markkinoinnissa käyttää vaikka mihin, ihan vaikka satojen tuhansien silmäparien keskuuteen useammaksi viikoksi. Vaan kun ei kaikki näistä nähtävästi oikein ymmärrä ja kuvittelevat kaiken maksavan joko miljoonia tai vaihtoehtoisesti se on Hesarin etusivumainos.

    Kuten sanottu, se, että jakaa 200 ilmaista puhelinta espanjalaisille tuskin saa matti meikäläistä Suomessa, USAssa tai vaikka Singaporessa astumaan ostosaappaisiin ja marssimaan yli tuhannen euron puhelinta ostamaan.

    • Matti#2

     Mistä sinä tiedät kuka puhelimet maksoi?

     Edelleen tällä saatiin todella halvalla koko maailmalle levinnyt mainos. Miten saat saman vaikutuksen 200k€:lla?

     • Hyvin käytetty rahat

      No onko niitä vaihtoehtoja kovin monia? Samsung vai Samsung? Vai itse Jeesus? Maksajana näissä on aina sikäläinen Samsungin sivuliike, suomenkielellä siis ”Espanjan Samsung”, koska tapahtumapaikkana on Espanja. Toisekseen siitä, että Samsungin toimintatavat ovat varsin läheisesti tuttuja, eikä se kovin suurta rakettitiedettä ole muutoinkaan.

      Mitä sillä maailmanlaajuisella ”mainoksella” hyödytään, kun se ei innosta väkeä ostamaan laitetta? Mikä oli sen tarkoitus?

 3. Hendriks

  Hienoa heille, muttei tällaisella menneisyyttä voi hyvittää, 🤔.

  • Hendriks

   Haistan itse, 🤔.

Tuoreimmat jutut